25.3 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Βασισμένο στο Android 14, έρχεται στα OnePlus smartphones στις 25 Σεπτεμβρίου

Ειδήσεις Ελλάδα

Ευχάριστα τα νέα για τους κατόχους συσκευών της OnePlus, καθώς η εταιρεία επιβεβαίωσε πως από τις 25 Σεπτεμβρίου 2023 θα ξεκινήσει τη διανομή της τελικής έκδοσης τους λειτουργικού συστήματος OxygenOS 14 (βασισμένο στο Android 14) για τις συμβατές συσκευές.

Με αυτό το λανσάρισμα, το OxygenOS 14 θα είναι ένα από τα πρώτα (αν όχι το πρώτο) λειτουργικό σύστημα τρίτου κατασκευαστή που θα βασίζεται στο επερχόμενο Android 14 και μάλιστα η εταιρεία υπόσχεται πως θα είναι η πιο προηγμένη και φιλική προς τον χρήστη έκδοση που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Η βασική αρχή πίσω από την ανάπτυξη του OxygenOS 14 είναι να γίνεται όλη διαχείριση από τον χρήστη χωρίς κανέναν κόπο. Για να το υλοποιήσει, η OnePlus εισάγει τη νέα Trinity Engine, μια μοναδική πλατφόρμα απόδοσης που βελτιστοποιεί την επικοινωνία μεταξύ του hardware και του software στις συμβατές συσκευές, έτσι ώστε ο χρήστης να απολαμβάνει στο μέγιστο τις δυνατότητες που του παρέχει η συσκευή του με μια σταθερά ομαλότατη απόδοση.

Η Trinity Engine ενσωματώνει 6 καινοτόμες τεχνολογίες (CPU Vitalization, RAM Vitalization, ROM Vitalization, HyperBoost, HyperTouch και HyperRendering) που συνδυαστικά εγγυώνται μια ταχύτατη και ομαλή εμπειρία χρήσης σε κάθε σενάριο, συμπεριλαμβανομένου του έντονου multitasking, του απαιτητικού gaming και την μακροχρόνια χρήση.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί από την εταιρεία ποιες συσκευές θα το λάβουν.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό