25 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

«Βασιλιάς» ξανά ο Αλκαράθ στο Wimbledon, διέλυσε τον Τζόκοβιτς στον τελικό []

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Κάρλος Αλκαράθ νίκησε με χαρακτηριστική ευκολία τον Νόβακ Τζόκοβιτς με 3-0 σετ (6-2, 6-2, 7-6(4)) και κατέκτησε τον τίτλο στο Wimbledon για δεύτερη διαδοχική χρονιά. Έτσι, ο 21χρονος Ισπανός πήρε το 4ο grand slam της καριέρας του, νικώντας για ακόμη μία φορά τον «Νόλε»!

Ο Αλκαράθ ουσιαστικά δεν αντιμετώπισε ποτέ εμπόδιο απέναντι στο Νο.2 της παγκόσμιας κατάταξης και έδειξε τις… άγριες διαθέσεις του από νωρίς. Τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο σετ κατάφερε να κάνει δύο break στον Τζόκοβιτς, ενώ παράλληλα υπερασπίστηκε το σερβίς του και απέκτησε τεράστιο προβάδισμα.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επιχείρησε στο 3ο σετ να επανέλθει στο ματς, αλλά όσο κοντά κι αν έφτασε σε αυτό, είδε τον Αλκαράθ να «καθαρίζει» το ματς. Το 3ο σετ ο Ισπανός το πήρε στο tiebreak και επικράτησε του «Νόλε», για δεύτερη σερί χρονιά. Πέρυσι, ο Αλκαράθ στον τελικό του Wimbledon είχε νικήσει με 3-2 σετ!

Στο κορτ για τον συναρπαστικό αυτόν τελικό βρέθηκε η Κέιτ Μίντλετον, η οποία έλαβε τεράστια αποθέωση, με την πριγκίπισσα της Ουαλίας να πραγματοποιεί μια σπάνια δημόσια εμφάνιση στο για να παρουσιάσει το τρόπαιο του νικητή στον τελικό, παρά το γεγονός ότι έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα τα βασιλικά καθήκοντα, καθώς αναρρώνει από τον καρκίνο.

He may have preferred to have been in Berlin with the England squad, but Jack Grealish was instead a spectator at Wimbledon as Carlos Alcaraz retained his crown against Novak Djokovic 🎾#Wimbledon pic.twitter.com/XfRN6rNXi4

— The Athletic | Football (@TheAthleticFC) July 14, 2024

Εκεί επίσης βρέθηκε και ο Τζακ Γκρίλις της Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος προτίμησε να απολαύσει τένις, από το να βρεθεί στο Βερολίνο για τον τεράστιο τελικό της Εθνικής Αγγλίας απέναντι στην Ισπανία για το EURO 2024.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό