21.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Βασικός ο Κώστας Τσιμίκας στο «Σαν Σίρο» για το Μίλαν – Λίβερπουλ

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Μίλαν – Λίβερπουλ είναι το ζευγάρι που ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της πρεμιέρας του UEFA Champions League (17/09, 22:00, Cosmote Sport 2HD). Και το μεγαλύτερο ματς θα έχει και… ελληνικό ενδιαφέρον, αφού ο Κώστας Τσιμίκας έχει πάρει φανέλα βασικού για το παιχνίδι αυτό.

Ο Άρνε Σλοτ, νέος προπονητής της Λίβερπουλ, είχε μείνει άκρως ευχαριστημένος από την παρουσία του Έλληνα μπακ στην προετοιμασία, αλλά προτίμησε έως τώρα να διατηρήσει τον Άντι Ρόμπερτσον ως βασικό. Έτσι, ο Τσιμίκας παίρνει την ευκαιρία του σε αυτόν τον τεράστιο αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος είχε αγωνιστεί ξανά βασικός στο «Σαν Σίρο», πριν τρία χρόνια. Τότε, για τη φάση των ομίλων του Champions League, η Λίβερπουλ κατέβηκε με τα… δεύτερα (ούσα βαθμολογικά αδιάφορη) και επικράτησε με 2-1 στην έδρα της Μίλαν. Δίπλα του στην άμυνα ο Τσιμίκας έχει τον Φαν Ντάικ, τον Κονατέ και τον Αλεξάντερ-Άρνολντ.

Ο Άρνε Σλοτ πραγματοποιεί ελάχιστο ροτέισον, με τον Λουίς Ντίας να αντικαθίσταται από τον Κόντι Χάκπο, στη μοναδική άλλη αλλαγή πέρα του Τσιμίκα. Με Τεό Ερναντές και Ραφαέλ Λεάο είναι η 11άδα της Μίλαν. Παράλληλα, μερικές ώρες πριν το παιχνίδι, ένας φίλος της Λίβερπουλ έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στους δρόμους του Μπέργκαμο.

Αναλυτικά οι συνθέσεις των δύο ομάδων:Μίλαν (Π. Φονσέκα): Μενιάν, Ερναντές, Πάβλοβιτς, Τομόρι, Καλάμπρια, Φοφανά, Ράιντερς, Λεάο, Λόφτους-Τσικ, Πούλισικ, Μοράτα.Λίβερπουλ (Α. Σλοτ): Άλισον, Τσιμίκας, Φαν Ντάικ, Κονατέ, Αλεξάντερ-Άρνολντ, ΜακΆλιστερ, Χράβενμπεργκ, Σομποσλάι, Χάκπο, Σαλάχ, Ζότα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό