25.2 C
Athens
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

Βασικοί οι Τισουντάλι και Κωνσταντέλιας στον ΠΑΟΚ – Η 11άδα του Άρη με μία αλλαγή

Ειδήσεις Ελλάδα

ΠΑΟΚ και Άρης ρίχνονται στη μάχη (29/09, 20:30, Novasports Prime HD), σε ένα σπουδαίο και κρίσιμο ντέρμπι Θεσσαλονίκης για την 6η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League με 13 βαθμούς και θέλει τη νίκη, σε συνδυασμό με απώλεια βαθμών της ΑΕΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό για να διευρύνει την διαφορά της.

Από την άλλη μεριά, ο Άρης είναι σε ισοβαθμία στην 4η θέση της Super League και θέλει να στείλει ένα ξεκάθαρο «μήνυμα» στη μάχη της 4άδας, μετά και τη νίκη του επί του Ολυμπιακού την περασμένη αγωνιστική (2-1). Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από την ήττα με 3-1 απέναντι στη Γαλατασαράι στην Τουρκία και σίγουρα η κόπωση και η καταπόνηση είναι τεράστια.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έχει πραγματοποιήσει πολλές αλλαγές, με τους Τισουντάλι, Μπακαγιόκο και Μιχαϊλίδη να παίρνουν φανέλα βασικού. Ο Άκης Μάντζιος έχει διατηρήσει σχεδόν την ίδια 11άδα συγκριτικά με τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό, με τον Ούγκο Μάγιο να είναι ο μοναδικός που έχει τεθεί εκτός. Ο Μάρτιν Μοντόγια έχει πάρει τη θέση του στο δεξί άκρο της άμυνας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδωνΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Μπάμπα, Μιχαϊλίδης, Κετζιόρα, Ότο, Μπακαγιόκο, Σβαμπ, Τάισον, Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς, Τισουντάλι.Άρης (Α. Μάντζιος): Κουέστα, Μοντόγια, Βέλεθ, Μπράμπετς, Φρίντεκ, Μόντσου, Σιφουέντες, Ντιαντί, Μανού Γκαρθία, Σίστο, Μορόν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό