20.7 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Βασίλισσα Ράνια: Η κόρη της Iman έχει κληρονομήσει το στυλ και την κομψότητα της

Ειδήσεις Ελλάδα

Παρασκευή 27 Μαΐου 2022, 15:30

Η Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας και ο σύζυγός της Abdullah Β’, έχουν αποκτήσει συνολικά τέσσερα παιδιά, δυο αγόρια και δυο κορίτσια. Τον 27χρονο Hussein, την 25χρονη Iman, την 21χρονη Salma και τον 17χρονο Hashem.

Πριν από λίγες ώρες και με αφορμή την 76η γιορτή για την Ημέρα της Ανεξαρτησίας της Ιορδανίας που γιόρτασε το κράτος, η βασίλισσα Ράνια ανήρτησε στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram ορισμένες φωτογραφίες από την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Παλάτι, δείχνοντας παράλληλα νέες φωτογραφίες των παιδιών της.

Φυσικά αυτό που σχολίασαν αρκετοί ήταν η ομοιότητα της πριγκίπισσας Iman με τη μητέρα της, η οποία μέρα με τη μέρα τής μοιάζει όλο και πιο πολύ.

Η 25χρονη πριγκίπισσα, η οποία σπουδάζει στο Georgetown, έχει κληρονομήσει την κομψότητα και την αισθητική της μητέρας της, αν λάβουμε υπόψη μας την πρόσφατη εμφάνισή της στην Ημέρα Ανεξαρτησίας.

H κόρη της βασίλισσας Ράνιας και του βασιλιά Abdullah επέλεξε για την περίσταση ένα κοστούμι στην απόχρωση της dusty μέντας, το οποίο συνδύασε με ένα ανοιχτόχρωμο μπλουζάκι από μέσα, nude γόβες, εντυπωσιακά χρυσά κοσμήματα και μία έθνικ ζώνη που έκανε τη διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό