25.1 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Βασίλισσα Ελισάβετ: Πρώτη φορά στο Σάντριγχαμ χωρίς τον πρίγκιπα Φίλιππο

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο Σάντρινχαμ χωρίς τον πρίγκιπα Φίλιππο στο πλευρό της για πρώτη φορά η Βασίλισσα Ελισάβετ, μετά τον θάνατο του Δούκα του Εδιμβούργου.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που η βασίλισσα Ελισάβετ θα μείνει στο εξοχικό χωρίς τον πρίγκιπα Φίλιππο, ο οποίος πέθανε τον Απρίλιο του 2021 και αποκαλούσε το συγκεκριμένο μέρος ως «το σπίτι» του.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

Μάλιστα, το 2017, όταν αποσύρθηκε από τα δημόσια καθήκοντά του, είχε ξεκινήσει μια σειρά εργασιών ώστε να μένει στο εξοχικό πιο συχνά και να μπορεί να διαβάζει, να γράφει και να ζωγραφίζει με την ησυχία του.

Δείτε την gallery:

PHOTO

Photo 1/3

το συγκεκριμένο εξοχικό ήταν το μέρος που το βασιλικό ζεύγος μπορούσε να ζήσει ως πραγματικό ζευγάρι, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. : Daily Mail

Photo 2/3

Η βασίλισσα επισκεπτόταν τον Φίλιππο εκεί, όταν τέλειωνε τις υποχρεώσεις της στο Λονδίνο και το χρησιμοποιούσε ως μια μίνι απόδραση από τα καθήκοντά της.: Daily Mail

Photo 3/3

Η απόσταση του Σάντριγχαμ από το Ουίνσδορ είναι 225 χιλιόμετρα και το ταξίδι θεωρείται αρκετά κουραστικό για έναν άνθρωπο 95 ετών είτε γίνει με ελικόπτερο είτε με αυτοκίνητο. : Daily Mail

Άλλωστε, το συγκεκριμένο εξοχικό ήταν το μέρος που το βασιλικό ζεύγος μπορούσε να ζήσει ως πραγματικό ζευγάρι, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η βασίλισσα επισκεπτόταν τον Φίλιππο εκεί, όταν τέλειωνε τις υποχρεώσεις της στο Λονδίνο και το χρησιμοποιούσε ως μια μίνι απόδραση από τα καθήκοντά της.

Η απόσταση του Σάντριγχαμ από το Ουίνσδορ είναι 225 χιλιόμετρα και το ταξίδι θεωρείται αρκετά κουραστικό για έναν άνθρωπο 95 ετών είτε γίνει με ελικόπτερο είτε με αυτοκίνητο. Η επιθυμία της βασίλισσας, όμως, να ταξιδέψει μέχρι εκεί είναι, σύμφωνα με τη DailyMail, σημάδι ότι χαίρει άκρας υγείας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο .

Κλειστά σχολεία αύριο (24/1): Πού δεν θα χτυπήσει το κουδούνι – Δείτε εδώ όλη τη λίστα

Τραγωδία στα Άνω Πατήσια: Νεκρό 4χρονο αγοράκι που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Μαρουσάκης στο για κακοκαιρία «Ελπίδα»: Θα το στρώσει σε όλη την Αθήνα – Ρεκόρ 20ετίας

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό