14.3 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ξεκίνησαν οι εορτασμοί για το πλατινένιο ιωβηλαίο!

Ειδήσεις Ελλάδα

Πέμπτη 02 Ιουνίου 2022, 15:54

Ξεκίνησαν πριν από λίγη ώρα οι εορτασμοί για το πλατινένιο ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ. Οι εορτασμοί άρχισαν με τη στρατιωτική παρέλαση «Trooping the Colour» στο κεντρικό Λονδίνο και για πρώτη φορά, η βασίλισσα δέχτηκε την απόδοση τιμών από 1.500 στρατιώτες και αξιωματικούς μπροστά από τον εξώστη του Παλατιού του Μπάκιγχαμ.

Οι εκδηλώσεις για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο είναι τετραήμερες και σήμερα Πέμπτη και αύριο, έχει κηρυχθεί αργία σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο. Η βασίλισσα Ελισάβετ συμπλήρωσε, τυπικά, τα 70 χρόνια στο θρόνο στις 6 Φεβρουαρίου.
 

Άλλα υψηλόβαθμα μέλη της βασιλικής οικογένειας, συμπεριλαμβανομένου του γιου της και διαδόχου 73χρονου πρίγκιπα Καρόλου και του μεγαλύτερου γιου του, του πρίγκιπα William, θα λάβουν μέρος σε άλλες εορταστικές εκδηλώσεις για λογαριασμό της βασίλισσας, ενώ μεγάλη προσοχή θα δοθεί και σε αυτούς που απουσιάζουν από τους εορτασμούς.

Mια μεγάλη συναυλία θα δοθεί το Σάββατο έξω από το παλάτι του Μπάκιγχαμ, όπου, το παρών στην σκηνή θα δώσουν κορυφαίοι καλλιτέχνες όπως οι Queen και ο Adam Lambert, ο Elton John,, Diana Ross, οι Duran Duran και ο Αndrea Bocceli.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό