25.1 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Βασίλης Σπανούλης: «Το πιο σημαντικό η νοοτροπία και η κουλτούρα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα έκανε όλα τέλεια κόντρα στη Σλοβενία η Εθνική και κατάφερε να πάρει μία σπουδαία νίκη που της έδωσε την πρόκριση στον τελικό του προολυμπιακού τουρνουά του ΣΕΦ. Η «επίσημη αγαπημένη» θέλει να πάρει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και έχει την απαραίτητη ψυχολογία μετά το σπουδαίο θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην ομάδα του Λούκα Ντόντσιτς.

Το δικό του σχόλιο για την αναμέτρηση έκανε ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά του για αυτή τη νίκη και τόνισε ότι το πιο σημαντικό πράγμα είναι η νοοτροπία και η κουλτούρα που έδειξαν οι παίκτες του.

Διαβάστε όσα είπε ο Βασίλης Σπανούλης

«Θα το πω τώρα που κερδίσαμε. Για μένα το πιο σημαντικό πράγμα είναι η νοοτροπία και η κουλτούρα. Είμαι πολύ χαρούμενος που το έχω δει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Όλα ξεκινούν από την άμυνα. Βγάλαμε πολλούς αιφνιδιασμούς. Οι παίκτες προσέγγισαν εκπληκτικά το παιχνίδι και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Θέλαμε να βγάλουμε τον Ντόντσιτς εκτός παιχνιδιού. Θέλαμε να τον πιέζουμε σε όλο το γήπεδο. Όλα τα παιδιά που ήταν πάνω του έκαναν εξαιρετική δουλειά. Το πιο σημαντικό δεν είναι αυτά που γράφει η στατιστική, αλλά αυτό που δίνει ο καθένας στην ομάδα. Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε ένα καλό σύνολο που θα παίζει μόνο για τη νίκη».

Για τον μεγάλο τελικό: «Περιμένουμε αντίπαλο και θα προετοιμαστούμε».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό