20.5 C
Athens
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, 2024

Βαρύ το κλίμα στην Ρεάλ, με τον Χεζόνια να ασκεί κριτική στον Ματέο []

Ειδήσεις Ελλάδα

Τη δυσαρέσκειά του δημοσίως εξέφρασε ο Μάριο Χεζόνια για τη διαχείριση που έκανε ο Τσους Ματέο στην ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από την Μπιλμπάο. Τις προβληματικές εμφανίσεις συνεχίζει η Ρεάλ Μαδρίτης στο ξεκίνημα της νέας σεζόν, με πιο πρόσφατη την ήττα της από την Μπιλμπάο στο πρωτάθλημα.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο «super Mario» ήρθε να βάλει και άλλο λάδι στην φωτιά, βγάζοντας στην «σέντρα» τον Τσους Ματέο για την κακή διαχείριση που έκανε στους παίκτες της βασίλισσας. 

«Θα πρέπει να ιδρώσουμε πολύ για να κερδίσουμε το οτιδήποτε φέτος. Ξεκινήσαμε καλά στην άμυνα, αλλά μετά μας άλλαξε κι έτσι δεν μπορούμε να βρούμε ρυθμό μαζί με τους νέους παίκτες», ήταν τα λόγια του Κροάτη φόργουορντ.

Φυσικά ο τεχνικός της Ρεάλ Τσους Ματέο, δεν άφησε ασχολίαστες τις δηλώσεις του παίκτη του, προσπαθώντας να κατευνάσει κάπως τα πνεύματα και να λειτουργήσει ως «πυροσβέστης». 

«Αν αυτή είναι η περίπτωση, τότε αυτό που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε, όπως πάντα, είναι να μείνουμε ενωμένοι. Κατανοώ ότι ήταν μια στιγμή σύγχυσης. Αυτά για τα οποία πρέπει να μιλήσουμε, θα τα πούμε ιδιωτικά. Δεν μας αρέσει να το κάνουμε on air, αν είναι να ασκήσουμε κριτική σε κάποιον». σημείωσε ο Ματέο σε δηλώσεις του.

Η βασίλισσα καλείται να βγάλει αντίδραση εδώ και τώρα, πριν να είναι αργά.

Η Ρεάλ και ο Τσους Ματέο χρειάζονται μία σειρά θετικών αποτελεσμάτων για να αντιστρέψουν το αρνητικό κλίμα που επικρατεί. Και τους παρουσιάζεται σημαντική ευκαιρία ενόψει της «διαβολοβδομάδας» της Ευρωλίγκας εναντίον της Μπασκόνιας εκτός έδρας (15/10) και του Παναθηναϊκού AKTOR (17/10) μπροστά στο κοινό της.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό