27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Βαρύ πένθος για τον ηθοποιό Αργύρη Πανταζάρα – «Αντίο μεγάλε πολυαγαπημένε»

Ειδήσεις Ελλάδα

Δύσκολες στιγμές περνάει ο ηθοποιός Αργύρης Πανταζάρας καθώς πριν από λίγο έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος του πατέρας, Κωνσταντίνος, σε ηλικία 67 ετών.

Ο Κωνσταντίνος Πανταζάρας διετέλεσε καθηγητής στο τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ολοκληρώνοντας πρόσφατα την καριέρα του. Σύμφωνα με πληροφορίες του Ταχυδρόμου, τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία του.

Ο Κωνσταντίνος Πανταζάρας αφήνει πίσω του την γυναίκα του και τα τέσσερα παιδιά του και η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στη μικρή κοινωνία του Βόλου. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας του Νοσοκομείου Βόλου, μετά την Θεία Λειτουργία.

Ο σπουδαίος ηθοποιός ανάρτησε μια φωτογραφία του πατέρα του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και τη συνόδευσε με μια πολύ συγκινητική λεζάντα. «Αντίο Μεγάλε πολιαγαπημένε Πατέρα. Σπουδαίε επιστήμονα, πολυμήχανε, δάσκαλε, καθηγητή, παναθλητή, μουσικέ, μάγκα και πάντα με χαμόγελο! Το ανάστημα σου στεναγμούς θα στηρίζει. Ο δικός σου Πενθέας».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό