22.2 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Βαρύ πένθος για την Σοφία Βόσσου – Η σπαρακτική ανάρτηση της κόρης της

Ειδήσεις Ελλάδα

Βαρύ πένθος έπεσε στην οικογένεια της Ερασμίας Μάνου αφού έφυγε από τη ζωή ο πολυαγαπημένος της πατέρας, Θεοφάνης και πρώην σύζυγος της τραγουδίστριας Σοφίας Βόσσου.

Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια η Ερασμία Μάνου μέσα από ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Παράλληλα και η Σοφία Βόσσου είπε «καλό ταξίδι» στον πρώην σύζυγό της σε δική της ανάρτηση.

Η Ερασμία Μάνου δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία από μια ευτυχισμένη στιγμή τους και έγραψε, «Αντίο πατέρα μου … ».

Στο δικό της post, η Σοφία Βόσσου έγραψε: «Με αυτό το τραγουδι νανουριζόταν η Ερασμία μας η κόρη μας, Φάνη μας … Καλό σου ταξίδι και σε ευχαριστώ που φέραμε στον κόσμο ένα σπάνιο λουλούδι. Ώρα σου καλή στην αγκαλιά του Θεού, Θεοφάνη Μάνο».

Δείτε την ανάρτηση:

Η αποκάλυψη της Σοφίας Βόσσου για τον χωρισμό της

Η Σοφία Βόσσου όλα αυτά τα χρόνια προσπαθεί να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ιδιαίτερα σε ότι αφορά στην κόρη που έχει αποκτήσει, Ερασμία Μάνου.

Γι’ αυτό δεν είχε μιλήσει πολλές φορές για τον πρώην σύζυγό της και πατέρα του παιδιού της, Θεοφάνη Μάνου, ο οποίος υπήρξε σύμβουλος επιχειρήσεων, δημοσιογράφος και συγγραφέας, ούτε έχει πραγματοποιήσει δημόσιες εμφανίσεις μαζί του.

Μιλώντας στην ΕΡΤ η Σοφία Βόσσου είχε αποκαλύψει «Η μεγαλύτερη επανάστασή μου είναι ότι χώρισα έγκυος. Το έκανα συνειδητά. Είπα ότι αυτό εδώ δεν πάει κι αν συνεχίσω να μεγαλώνω ένα παιδί με τέτοιες συνθήκες για ποιον λόγο; Δεν έπρεπε να γίνει στην περίοδο που έγινε».

Και συνέχισε λέγοντας «Με τον μπαμπά της Ερασμίας έχουμε καλή σχέση και ποτέ δεν τσακωθήκαμε. Μεγάλωσε σε ένα υγιέστατο περιβάλλον και τα παιδιά δεν φταίνε τίποτα. Όλοι οι γονείς πρέπει να είναι ενωμένοι όταν τους χωρίζει ένα παιδί. Την Ερασμία την μεγάλωσα και με την βοήθεια της πεθεράς μου όταν δούλευα. Από το δημοτικό και μετά ήμασταν μόνοι μας».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό