31.8 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Βανδαλισμοί από οπαδούς του ΠΑΟ στο γήπεδο της ΑΕΚ Τρίπολης

Ειδήσεις Ελλάδα

Το ποδόσφαιρο στη χώρα μας, βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση και αυτό έχει να κάνει με τα προβλήματα οπαδικής βίας, που τον τελευταίο χρόνο έχουν αυξηθεί κατακόρυφα.

Δύο δολοφονίες, τσακωμοί με τις αστυνομικές δυνάμεις και επεισόδια μέσα στο γήπεδο. Μπορεί η κυβέρνηση να πήρε μέτρα για την καταπολέμηση αυτού του μεγάλου προβλήματος, αλλά για την ώρα, δεν έχει βρεθεί η λύση και φαίνεται πως τα άσχημα γεγονότα, δεν θα πάψουν να υπάρχουν.

Αυτή τη φορά, μιλάμε για βανδαλισμούς σε αγώνα γυναικείου ποδοσφαίρου. Ο Αστέρας Τρίπολης, υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα και ορισμένοι «φίλαθλοι» του ΠΑΟ, βρέθηκαν στο γήπεδο.

Στο ανακαινισμένο γήπεδο της ΑΕΚ Τρίπολης, οι φίλοι των φιλοξενούμενων, έγραψαν χυδαία γκράφιτι, κατέβασαν πανό της γηπεδούχου ομάδας, ενώ προκάλεσαν και ζημιές.

Μάλιστα, κάποιοι εξ αυτούς, προχώρησαν σε μία τραγική κίνηση, μιας και έσβησαν ένα γκραφιτι που έλεγε: «Μιχάλη ζεις» και ήταν αφιερωμένο στον αδικοχαμένο φίλο της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή. Πάνω σε αυτό το γκράφιτι, γράψανε: «Παναθηναϊκός Θύρα 13».

Κάθε παιχνίδι ποδοσφαίρου, θα έπρεπε να είναι γιορτή και να το απολαμβάνει ο κόσμος. Δυστυχώς όμως, άνθρωποι σαν αυτούς, φροντίζουν να καταστρέφουν τον αθλητισμό στη χώρα μας και ουσιαστικά να απομακρύνουν τις οικογένειες από τα γήπεδα, μιας και τα σκηνικά που βλέπουμε είναι κάτι παραπάνω από τραγικά.

Πηγή: arcadiasports.gr

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό