23 C
Athens
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024

Βαλαβανίδης: «Ο Αλέξανδρος Ρήγας δεν έχει τρόπους, δεν σέβεται τους συναδέλφους και είναι υπερόπτης»

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια κόντρα που κρατάει καιρό είναι αυτή ανάμεσα στον Χρήστο Βαλαβανίδη και τον Αλέξανδρο Ρήγα και με συνέντευξή του στην εκπομπή «Happy Day» ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τον σεναριογράφο, σκηνοθέτη και επίσης ηθοποιό ξεκαθαρίζοντας κάποια πράγματα και παίρνοντας πίσω κάποιους χαρακτηρισμούς που είχε πει για εκείνον.

«Τον Αλέξανδρο Ρήγα τώρα πια αν τον δω θα τον χαιρετήσω. Μου έχει περάσει η τσαντίλα. Τον είχα πει ατάλαντο και φάλτσο. Φάλτσος νομίζω εξακολουθεί να είναι, δε θα του έλεγα να τραγουδήσει στο θέατρο. Ταλέντο έχει, το παίρνω πίσω και του ζητώ συγγνώμη γι’ αυτό. Έχει ταλέντο, τρόπους δεν έχει. Όταν θα μάθει να έχει τρόπους, θα του μιλήσω. Δε σέβεται τους συναδέλφους του. Είναι υπερόπτης απέναντι σε μεγέθη σαν το δικό μου» δήλωσε ο Χρήστος Βαλαβανίδης.

Ο γνωστός ηθοποιός που είχε συνεργαστεί με τον Αλέξανδρο Ρήγα στο παρελθόν, έχει ξαναμιλήσει για το θέμα αφού όπως φαίνεται είναι κάτι που τον έχει ενοχλήσει. «Με έχει πληγώσει πάρα πολύ. Μόνο που αντέδρασα τελείως αρνητικά. Σηκώθηκα κι έφυγα. Δεν τσακώθηκα. Δεν του έφερα μία καρέκλα στο κεφάλι. Έβαλα το καπελάκι μου στραβά και πήγα σπίτι μου. Δεν μιλήσαμε ακόμα, θα μιλούσαμε. Μπορεί να ξαναδούλευα μαζί του αν μου ζητούσε συγγνώμη. Και καλά θα κάνει, όσο περνούν τα χρόνια, να αποκτήσει τρόπους. Τότε θα τον πάρω στην αγκαλιά μου» είχε πει χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό