22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Βαλέρια Κουρούπη: Η μεγάλη αλλαγή που έκανε μετά τα 50 έχει σχέση με τα μαλλιά της

Ειδήσεις Ελλάδα

Με όρεξη για ανανέωση μπήκε στη νέα δεκαετία της ζωής της η Βαλέρια Κουρούπη και αυτό φάνηκε ήδη από την εξωτερική της εμφάνιση.

Πριν από λίγες μέρες η Βαλέρια Κουρούπη γιόρτασε τα 50 χρόνια της σε αυτή τη ζωή και σήμερα δεν είναι όπως την ήξερες. Η αλλαγή ξεκίνησε από τα μαλλιά.

Δεν είναι καθόλου ασυνήθιστο να πειραματίζεται κανείς με το χρώμα και το στυλ της κόμμωσής του σε κομβικά σημεία της ζωής του (και όχι μόνο, φυσικά) και η γνωστή ηθοποιός φαίνεται ότι είχε όρεξη για κάτι νέο.

https://www.instagram.com/reel/C_aFS_zMp3c/

Η Βαλέρια Κουρούπη δεν είναι πια ξανθιά και εμείς λέμε «Ναι». Το πιο μελαχρινό look που έχει επιλέξει της ταιριάζει πολύ, τη φωτίζει και… μέχρι που της δίνει έναν ακόμη πιο νεανικό αέρα!

Η Βαλέρια Κουρούπη γιόρτασε μισό αιώνα ζωής & φλεξάρει μετρώντας τα χρόνια με έρωτα και όχι αριθμούς

Το πάρτι για τα 50 της χρόνια

Στις 6 Αυγούστου 2024 η Βαλέρια Κουρούπη συμπλήρωσε μισό αιώνα ζωής και γιόρτασε με δικούς της ανθρώπους σ’ ένα ξέφρενο πάρτι από όπου μοιράστηκε φωτογραφίες την επόμενη μέρα.

Εκτός από απίθανες εικόνες γλεντιού και διασκέδασης που μοιράστηκε, είχαν ενδιαφέρον τα τρία φιλοσοφικά συμπεράσματα στα οποία κατέληξε με τη σοφία, πλέον της ηλικίας της, όπως έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα, φλεξάροντας το προηγούμενο βράδυ.

1. Η ζωή τελικά είναι καλλιτέχνης κι όχι τεχνοκράτισσα

2. Η απόλυτη, η καθαρή, η ανόθευτη αγάπη κάνει πολύ καλό στην υγεία μας

3. Δεν είμαι όσο φαίνομαι, δεν είμαι όσο νιώθω, τα χρόνια μου τα μέτρησα με έρωτα και πόθο.

https://www.instagram.com/reel/C-YUGZhMF8j/

FABSulus! Αυτές τις ασκήσεις κάνει η Βαλέρια Κουρούπη για σούπερ γραμμωμένους κοιλιακούς

Νους υγιής εν σώματι υγιεί

Ιδιαίτερα δραστήρια στα social media η Βαλέρια μοιράζεται συχνά στιγμές και από την προσωπική της ζωή και το καλοκαίρι είδαμε πολλά στιγμιότυπα από τις διακοπές της.

Αυτό που κάνει εντύπωση σίγουρα είναι το καλλίγραμμο κορμί της που φροντίζει να γυμνάζει τακτικά, πράγμα, που φυσικά, δε χωρά αμφιβολία γιατί σίγουρα τα όποια γονίδια βοηθούν, όμως από μόνα τους δεν μπορούν να κάνουν όλη τη… δουλειά.

https://www.instagram.com/p/C73f8yWMtbl/

Πίτσα αλά Ρουβά: To βίντεο του Σάκη με τον αδερφό του Απόστολο να μαγειρεύουν είναι το κάτι άλλο

Η «άλλη καριέρα» στην κουζίνα

Εκτός από την υποκριτική, λοιπόν, μέσα από την οποία τη γνωρίσαμε όλα αυτά τα χρόνια, η Βαλέρια, που, για την ιστορία είναι ανιψιά του Γιάννη Μπέζου και της Ναταλίας Τσαλίκη, ασχολείται όλο και πιο ενεργά με την άλλη μεγάλη της αγάπη που είναι η μαγειρική με εστίαση στις vegan συνταγές.

Μέσω instagram παρουσιάζει βήμα βήμα τις αγαπημένες της συνταγές και αν κρίνουμε από την ανταπόκριση που βρίσκει το κάθε βίντεο που μοιράζεται, έχει πολύ καλό… γκελ!

https://www.instagram.com/reel/C_gHMNVM_OB/

Πώς θα φτιάξεις σπιτικό vegan παγωτό με πέντε υλικά

Το νέο project

Δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη της για το φαγητό – και συγκεκριμένα το vegan φαγητό – αλλά ούτε και για την Αθήνα η Βαλέρια Κουρούπη και πρόσφατα ανακοίνωσε το νέο της πόνημα που θα τα συνδυάζει και τα δύο.

Έχει βγει στη γύρα, λοιπόν, η Βαλέρια και έχει βρει τα πιο ωραία (για εκείνη) vegan εστιατόρια τα οποία θα αρχίσει να παρουσιάζει μέσω social media μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Οι ενδιαφερόμενοι να ετοιμάζονται για σημειώσεις…

https://www.instagram.com/reel/C_uqu8Ys6pt/

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό