22.7 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Βαθμολογία UEFA: Έπεσε από την 15η θέση η Ελλάδα, «μονόδρομος» η νίκη για Ολυμπιακό [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ΠΑΟΚ, προσπάθησε, αλλά δεν πήρε κάτι από το παιχνίδι στο «Αλί Σαμί Γεν»,. χάνοντας με 3-1 από την Γαλατασαράι για την πρεμιέρα του Europa League. Αυτό, σημαίνει πως η Ελλάδα στην σχετική βαθμολογία της UEFA δεν κέρδισε κανέναν πόντο, ενώ παράλληλα έπεσε από την 16η θέση, καθώς η Δανία πήρε κάτι με την ισοπαλία της Μίντιλαντ.

Όπως μπορούμε να δούμε και στο σχετικό διάγραμμα, κοντά μας είναι και η Σκωτία με 28.500 βαθμούς. Ωστόσο, μετά την ήττα του ΠΑΟΚ, η νίκη του Ολυμπιακού είναι «μονόδρομος» για να πάρουμε κάποιους βαθμούς στην πρεμιέρα του Europa League, έτσι ώστε να έχουμε και πιθανότητες να περάσουμε την Δανία, η οποία απέσπασε 250 βαθμούς έπειτα από την ισοπαλία της Μίντιλαντ με την Χόφενχαϊμ.

Δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ στην Πόλη, 3-1 η Γαλατασαράι

Ο ΠΑΟΚ το πάλεψε όσο μπορούσε απέναντι στη Γαλατασαράι, αλλά στο τέλος ηττήθηκε με 3-1 στην πρεμιέρα του Europa League. Το αυτογκόλ του Ραχμάν Μπάμπα (50′) τον έφερε πίσω στο σκορ με το… καλημέρα στο δεύτερο μέρος. Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, έφερε το παιχνίδι στην ισορροπία στο 67ο λεπτό, αλλά οι Ακτσούν (76′) και Ικάρντι (90+3′), διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

«Μονόδρομος» η νίκη για Ολυμπιακό στην Γαλλία

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται στη μάχη της νεοσύστατης League Phase του UEFA Europa League και αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λυών (26/09, 22:00, Cosmote Sport 2HD, ΑΝΤ1, ΑΝΤ1+). Οι Πειραιώτες και κάτοχοι του Conference League αρχίζουν την ευρωπαϊκή τους πορεία φέτος, αφού πέρασαν απευθείας στη League Stage. Έτσι, μετά την ήττα του ΠΑΟΚ, οι «ερυθρόλευκοι» είναι η μοναδική… ελπίδα για να πάρει η Ελλάδα βαθμούς στο Europa League.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό