35.1 C
Athens
Τρίτη, 2 Ιουλίου, 2024

Βαγγέλης Ιωάννου στο Flash.gr: «Ο ΠΣΑΤ έχει πάρει ήδη το χρυσό» – Οι κορυφαίες ατάκες του

Ειδήσεις Ελλάδα

Έχοντας θέσει υποψηφιότητα για την θέση του προέδρου του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου, ο Βαγγέλης Ιωάννου είναι έτοιμος να διεκδικήσει την θέση προκειμένου να οδηγήσει τον σύνδεσμο σε μια νέα εποχή, υπό το σύνθημα «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΝΑΤΕΛΛΟΥΜΕ!!!»

Πρόκειται για την εμβληματική μορφή ή πιο σωστά την εμβληματική φωνή της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης, έχοντας ταυτιστεί με τις αθλητικές μεταδόσεις και συγκεκριμένα με αυτές του μπάσκετ τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στις μεγάλες στιγμές των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη αλλά και με την Εθνική ομάδα μπάσκετ των ανδρών.

«Ο ΠΣΑΤ είναι ήδη νικητής, έχει ήδη πάρει το χρυσό με τον αφρό των αθλητικών συντακτών και τη συμμετοχή τους. Έχουμε νικήσει ήδη. Η συμμετοχή των συναδέλφων είναι τεράστια και αυτή είναι η μεγάλη νίκη του ΠΣΑΤ για μια καλύτερη αθλητική δημοσιογραφία», ήταν η δήλωση που έκανε στο Flash.gr ο επί σειρά πολλών ετών δημοσιογράφος και σπορτκάστερ της ΕΡΤ, ενόψει των επικείμενων αποτελεσμάτων των εκλογών για την προεδρία του ΠΣΑΤ.

Όποιος ασχολείται με το μπάσκετ, όποιος έχει ακούσει έστω και μια φορά τη φωνή του σε κάποια αθλητική μετάδοση, δεν γίνεται να τον ξεχάσει και να μην τον ταυτίσει με μια αξιομνημόνευτη στιγμή εντός του παρκέ. Γνωστός μεταξύ άλλων για τις μοναδικές του ατάκες κατά τη διάρκεια των μεταδόσεων, ο Βαγγέλης Ιωάννου έχει δώσει ουκ ολίγα ευφάνταστα προσωνυμία σε Έλληνες, και όχι μόνο, αθλητές του ευρωπαϊκού βεληνεκούς, με τα οποία μάλιστα ο κόσμος τους έχει συνδέσει άρρηκτα πλέον.

Ο Βαγγέλης Ιωάννου έχει δώσει περίφημα παρατσούκλια μεταξύ άλλων στους:Βασίλη Σπανούλη (Kill-Bill), Δημήτρη Διαμαντίδη (3D), Γιώργο Πρίντεζη (Άγιος Γεώργιος), Κώστα Σλούκα (Σλούκι Λουκ), Βαγγέλη Μάντζαρη (Εξολοθρευτής), Κώστα Παπανικολάου (Αέρινος), Νικ Καλάθη (Nick the Quick = Ο γρήγορος), Γιώργο Παπαγιάννη (Big Papa), Θανάση Αντετοκούνμπο (elevator = ασανσέρ), Δημήτρη Αγραβάνης (ελληνικό τανκ), Βασίλη Τολιόπουλο (Πιστολ-ιόπουλος), Γιάννη Αθηναίου (Pistol John) Βασίλη Χαραλαμπόπουλο (δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο), Αλέξανδρο Νικολαΐδη (Αλέξανδρος ο μικρός ο μέγας), Σάσα Βεζένκοφ (Βομβαρδιζένκοφ), Τάιλερ Ντόρσεϊ (Tyler time = η ώρα του Τάιλερ), Γιαννούλη Λαρεντζάκη (το χτύπημα της κόμπρας).

Αλλά και σε ξένους παίκτες που έχουν περάσει από τα μέρη μας, κυρίως από τον Ολυμπιακό, όπως οι:Ματ Λοτζέσκι (βελούδινο σφυρί), Μπράιαν Ντάνστον (Dun-k-ston, από το dunk = κάρφωμα), Μουσταφά Φαλ (Ραφάλ), Ντάνιελ Χάκετ (λιοντάρι του Πειραιά) και Έισι Λο (επιβάλλει το νόμο του, Law = νόμος).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό