35.5 C
Athens
Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Βίτσας: Ο Κασσελάκης μου τηλεφώνησε

Ειδήσεις Ελλάδα

Νέα μηνύματα στον Στέφανο Κασσελάκη έστειλε ο Δημήτρης Bίτσας, για τον οποίο ο πρόεδρος εισηγήθηκε να διαγραφεί από τον ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι όπως ο ίδιος αποκάλυψε, οι δυο τους μίλησαν τηλεφωνικά, με αφορμή την ονομαστική του εορτή, ενώ τόνισε πως προς το παρόν δεν υπάρχει συζήτηση για άλλο κόμμα.

Μιλώντας στο MEGA το πρωί του Σαββάτου (28.10.23), ο Δημήτρης Βίτσας σημείωσε χαρακτηριστικά: «Με πήρε τηλέφωνο στη γιορτή μου ο κ. Κασσελάκης, ανταλλάξαμε ευχές και μου είπε πόσο με εκτιμάει. Δεν μιλήσαμε για το εάν θα πάρει πίσω τις διαγραφές. Θεωρώ πως είναι ένας ευγενής άνθρωπος που ήθελε να μου δώσει τις ευχές του για τη γιορτή μου».

Ερωτηθείς για την προαναγγελία του για τη δημιουργία κόμματος απάντησε: «Όποιος έχει δει το βίντεο, βγάζει το συμπέρασμα πως με βάση την ερώτηση απάντησα ότι είτε θα λυθεί αυτό το ζήτημα και το ευχόμαστε όλοι, είτε η διάσπαση είναι προ των πυλών. Αμέσως μετά είπα πως υπάρχει χώρος για μια σύγχρονη, ριζοσπαστική αριστερά και το είπα στον Βαγγέλη Παπαδημητρίου να δεις πως αυτό θα γίνει τίτλος. Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Δεν υπάρχει συζήτηση ή διαδικασία για νέο κόμμα. Στο μέλλον δεν μπορεί να αποκλειστεί τίποτα».

«Θεωρώ πως είναι τεράστιο λάθος αυτό θα γίνεται με τις διαγραφές ειδικά όταν πηγαίνεις σε ένα συνέδριο όπου ανοίγει η συζήτηση και μπορεί ο καθένας σε αυτήν τη διαδικασία θαρρετά να εκφράσει τη άποψή του».

Και συνέχισε: «Όποιος διαφωνεί διαγράφεται; Εγώ ελπίζω πως σε πολλά από αυτά τα ζητήματα θα δοθεί απάντηση από την ηγεσία του κόμματος μέχρι τη συνεδρίαση της ΚΕ και ο καθένας από εκεί και πέρα θα σταθεί σε αυτήν την απόφαση. Η υποταγή δεν είναι επιλογή», συνέχισε.

Σε σχέση με τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων είπε πως δεν θεωρεί πως ευθύνεται ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό