35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Βίντεο σοκ: Η στιγμή που υδροπλάνο συγκρούεται με σκάφος στον Καναδά

Ειδήσεις Ελλάδα

Βίντεο ντοκουμέντο καταγράφει καρέ-καρέ τη στιγμή που υδροπλάνο συγκρούεται με σκάφος στον Καναδά. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ο τραυματισμός δύο ατόμων.

Όλα συνέβησαν λίγο πριν τη 13:00 το Σάββατο, όταν ένα υδροπλάνο της Harbour Air συγκρούστηκε με ένα σκάφος την ώρα που προσπαθούσε να απογειωθεί.

Οι υπηρεσίες διάσωσης της Πυροσβεστικής του Βανκούβερ δήλωσαν ότι δύο άτομα στο σκάφος μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, αλλά δεν δόθηκαν περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με την κατάστασή τους.

You don’t see this everyday : Earlier Today, a seaplane and passenger boat collide during takeoff near Coal Harbour in Vancouver, Canada.

The crash happened just before 1 p.m. in the waters near Canada Place.

Emergency responders including Kitsilano Coast Guard station are on… pic.twitter.com/H6uttic3NO

— FL360aero (@fl360aero) June 9, 2024

 Η Harbour Air δήλωσε ότι στο αεροπλάνο που συγκρούστηκε με το σκάφος επέβαιναν πέντε επιβάτες.

Η σύγκρουση υδροπλάνου στο Coal Harbour το περασμένο Σαββατοκύριακο ήταν η πρώτη εδώ και 25 χρόνια, σύμφωνα με τη βάση δεδομένων των ερευνών του Συμβουλίου Ασφάλειας Μεταφορών του Καναδά.

Κάθε χρόνο πραγματοποιούνται 60.000 έως 70.000 απογειώσεις και προσγειώσεις υδροπλάνων στο λιμάνι του Βανκούβερ και άλλα 25.000 έως 30.000 αεροσκάφη εισέρχονται στον εναέριο χώρο, σύμφωνα με άρθρο του 2019 στον ιστότοπο της Harbour Air.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό