22.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Βίντεο που διέρρευσε φανερώνει πως το “The Mercenaries” έρχεται το 2022

Ειδήσεις Ελλάδα

Νέο βίντεο που διέρρευσε υποδηλώνει ότι το Resident Evil 4 VR μπορεί να λαμβάνει μια δωρεάν ενημέρωση που προσθέτει τη λειτουργία The Mercenaries το 2022.

Το τρέιλερ για τη λειτουργία Mercenaries εμφανίστηκε για λίγο στο κανάλι Oculus στο YouTube πριν καταργηθεί, ωστόσο, οι χρήστες κατάφεραν να το αποθηκεύσουν και να το αναδημοσιεύσουν στην πλατφόρμα.

Σύμφωνα με το τρέιλερ που διέρρευσε λέει ότι το The Mercenaries DLC «φτάνει το 2022» ως «δωρεάν ενημέρωση για το Meta Quest 2».

Ορισμένοι θαυμαστές της σειράς απογοητεύτηκαν όταν συνειδητοποίησαν ότι το Mercenaries δεν περιλαμβανόταν στο RE4VR. Σύμφωνα με το UploadVR, η λειτουργία Mercenaries ήταν παρούσα σε όλες τις εκδόσεις του RE4 — εκτός από το RE4VR, ενώ θα μπορούσατε να τη βρείτε και στο RE3: Nemesis, RE5, RE6, RE Village και στο δικό του spinoff RE: The Mercenaries 3D.

Το RE4VR κυκλοφόρησε στο Oculus Quest 2 τον περασμένο μήνα χωρίς τα πρόσθετα που είχε το παιχνίδι στο παρελθόν, συμπεριλαμβανομένων των Mercenaries, Separate Ways και Assignment: Ada.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό