32 C
Athens
Κυριακή, 25 Αυγούστου, 2024

Βίντεο ντοκουμέντο: Καρέ καρέ η εγκληματική δράση των «μπράβων» – Πώς τιμωρούσαν όσους δεν πλήρωναν

Ειδήσεις Ελλάδα

Βίντεο ντοκουμέντο φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο flash.gr που αποκαλύπτει γλαφυρά την εγκληματική δράση του κυκλώματος μπράβων που εξάρθρωσε η ΕΛΑΣ μετά και την συμπλοκή στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας το βράδυ του Σαββάτου 13 Ιουλίου.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της ΕΛΑΣ το πρωί της Τρίτης, όπως προέκυψε, τα μέλη της δραστηριοποιούνταν σε διάφορες περιοχές της Αττικής, παρέχοντας «προστασία» σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και εισπράττοντας εκβιαστικά από τους ιδιοκτήτες τους, διάφορα χρηματικά ποσά σε εβδομαδιαία ή μηνιαία βάση.

Κατά τη διάρκεια της δράσης τους, οι συλληφθέντες κατηγορούνται ότι τέλεσαν και έτερες πράξεις όπως εμπρησμούς, εκρήξεις, ξυλοδαρμούς, κλοπές και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στοχεύοντας στην επιβεβαίωση της κυριαρχίας τους στις περιοχές που δραστηριοποιούνται.

Μια τέτοια περίπτωση, εμπρηστικής επίθεσης αποτυπώνεται στο παρακάτω βίντεο, καθώς δύο μέλη της σπείρας φαίνεται να προσεγγίζουν κατάστημα εστίασης και πετούν μέσα εύφλεκτο υλικό με αποτέλεσμα λίγο μετά να ξεσπάσει φωτιά εντός του καταστήματος. Οι ίδιοι αποχωρούν τρέχοντας από το σημείο και παρακολουθούν από μακριά τις συνέπειες της επίθεσής τους.

Και δεύτερο βίντεο:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό