27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Βίντεο ντοκουμέντο: Η αιματηρή συμπλοκή οπαδών έξω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού

Ειδήσεις Ελλάδα

Βίντεο ντοκουμέντο από τη συμπλοκή δεκάδων οπαδών  του Παναθηναϊκού στην οδό Κόνιαρη, λίγα μέτρα μακριά από το γήπεδο «Απ. Νικολαΐδης» στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, εξασφάλισε το flash.gr.

Μία συμπλοκή η οποία οδήγησε σε συνολικά 74 συλλήψειςκαι τον σχηματισμό δικογραφίας για το αδίκημα –μεταξύ άλλων- της εγκληματικής οργάνωσης, ενώ 4 από τους συλληφθέντες εμπλέκονται και σε μεγάλη δικογραφία του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών για κύκλωμα «μπράβων» της αθηναϊκής νύχτας. Στο βίντεο διακρίνονται δεκάδες άτομα να τρέχουν –άλλοι για να επιτεθούν κι άλλοι για να γλιτώσουν-, κάποιοι κρατούν κοντάρια, κάποιοι άλλοι φορούν κράνη μηχανής, κάποιοι ψάχνουν τα τσαντάκια τους και κάποιοι άλλοι συμπλέκονται.

Στη συγκεκριμένη συμπλοκή ένας 22χρονος τραυματίστηκε από πυροβολισμό στο γόνατο, ενώ ένα άλλο άτομο δέχτηκε χτυπήματα με κατσαβίδι στην κοιλιακή χώρα και χρειάστηκε να νοσηλευτεί κι αυτός λόγω της αιμορραγίας.

Πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ. κάνουν λόγο για μία αιματηρή σύρραξη, ως αποτέλεσμα της κόντρας που υπάρχει τα τελευταία χρόνια ανάμεσα σε δύο διαφορετικές ομάδες στους κόλπους των οπαδών του Παναθηναϊκού, για τον «έλεγχο της κερκίδας» και για προσωπικές διαφορές. Ένας «ακήρυχτος» πόλεμος με ξυλοδαρμούς, μαχαιρώματα, πυροβολισμούς, εμπρησμούς, ακόμη και επιθέσεις με χειροβομβίδες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό