Home Περιβάλλον Βίντεο ντοκουμέντο από το φονικό

Βίντεο ντοκουμέντο από το φονικό

Ειδήσεις Ελλάδα

Είναι η στιγμή που ο 69χρονος δράστης περπατάει στον δρόμο κρατώντας το φονικό όπλο στο χέρι του. Μια κυνηγετική καραμπίνα με την οποίο έκοψε  το νήμα της ζωής του 57χρονου γαμπρού του, το απόγευμα του Σαββάτου (24/2) στην Αγία Βαρβάρα.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που μετέδωσε η εκπομπή Tlive διακρίνεται ο 69χρονος έξω από το σπίτι του στην Αγία Βαρβάρα να κρατά την κυνηγετική καραμπίνα στο δεξί του χέρι και την σύζυγό του να τον ακολουθεί. Στην αυλή του σπιτιού ο άνδρας της κόρης του είναι νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος και όλα αυτά μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού του.

Πλάνα δείχνουν τον 69χρονο να περπατάει στον δρόμο με κατεύθυνση προς στο αστυνομικό τμήμα με σκοπό να παραδοθεί, έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται πως νωρίτερα ήταν εκείνη που τον προέτρεψε στο να δολοφονήσει τον γαμπρό τους. 

Στο μεταξύ, φαίνονται και οι μηχανές της ΔΙΑΣ να κατευθύνονται στο σημείο του εγκλήματος. Τις αστυνομικές αρχές είχε ενημερώσει αμέσως μετά το φονικό ο γιος του δράστη. Όταν οι αστυνομικοί αντιλαμβάνονται τον 69χρονο, η μηχανή ακινητοποιείται, κάνει γρήγορα αναστροφή και κατευθύνεται προς αυτόν και την σύζυγό του. Μέσα σε ελάχιστα λεπτά, οι αστυνομικοί του περνούν χειροπέδες.

Στον 69χρονο ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοφορία και οπλοχρησία, ενώ η σύζυγός του κατηγορείται για συνέργεια στην ανθρωποκτονία. Και οι δύο τους αναμένονται να απολογηθούν το πρωί της Τετάρτης.

Ο καυγάς που οδήγησε στο φονικό

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, δράστης και θύμα έμεναν στο ίδιο οικογενειακό σπίτι και συγκεκριμένα στο ισόγειο έμεναν τα πεθερικά, στον πρώτο όροφο η κόρη με τον σύζυγό της και στον 2ο ο αστυνομικός γιος.

Όπως κατέθεσε ο αστυνομικός, χτες το απόγευμα ο γαμπρός του, ο οποίος ήταν γιατρός σε νοσοκομείο, τον παρακάλεσε να μείνει λίγο με τα δύο από τα παιδιά του, γιατί πήγαινε να πάρει την κόρη του από κάποια δραστηριότητα.

Στο ισόγειο όμως υπήρξε πάλι κάποια φιλονικία με τον πεθερό και ύστερα συνέχισε για να πάει να πάρει το παιδί.

Τον πυροβόλησε δύο φορές 

Όταν επέστρεφε στο σπίτι όμως, ο 69χρονος τον περίμενε στην αυλή και μπροστά στα μάτια του κοριτσιού, τον πυροβόλησε δύο φορές με την καραμπίνα με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα. Αμέσως μετά ο δράστης έφυγε με τα πόδια και την καραμπίνα στα χέρια και πήγαινε στο Αστυνομικό Τμήμα να παραδοθεί. «Εγώ είμαι παλικάρι, πάω να παραδοθώ» φώναζε ο 69χρονος.

Στο δρόμο όμως τον πρόλαβαν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης και τον συνέλαβαν, καθώς είχαν ειδοποιηθεί από τον γιο του δράστη, ο οποίος μόλις άκουσε τους πυροβολισμούς έτρεξε και βρήκε τον άνδρα της αδελφής του νεκρό και το κοριτσάκι σε κατάσταση σοκ.

Όπως δήλωσε ο γιος του δράστη, οι γονείς του είχαν εμμονή ότι η αδελφή του δεν περνούσε καλά με το θύμα, κάτι όμως που δεν ήταν αλήθεια, αλλά αντίθετα το ζευγάρι είχε μια αρμονική σχέση χωρίς καυγάδες και προστριβές.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version