27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Βίντεο ντοκουμέντο από τους «ποντικούς» που άδειαζαν τουριστικά καταλύματα στη Μύκονο

Ειδήσεις Ελλάδα

Βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση της συμμορίας που το τελευταίο χρονικό διάστημα πραγματοποιούσε κλοπές από τουριστικά καταλύματα στη Μύκονο φέρνει στη δημοσιότητα το flash.gr.

Σε αυτά τα βίντεο καταγράφεται ο τρόπος που τα μέλη της συμμορίας παραβιάζουν τις πόρτες των τουριστικών καταλυμάτων και αφαιρούν από μέσα χρήματα, κοσμήματα, ρολόγια κ.ά. αντικείμενα, ενώ υπάρχει και βίντεο από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. στο σημείο που έκρυβαν τα κλοπιμαία. Πρόκειται για σχετικά απόκρημνο σημείο με τους διαρρήκτες να κρύβουν ανάμεσα στα βράχια τα κλοπιμαία, ενώ σε κοντινή απόσταση είχαν στήσει και σκηνή για να διαμένουν μακριά από τα αδιάκριτα βλήματα.

Οι «ποντικοί» εμπλέκονται σε τουλάχιστον 7 περιπτώσεις κλοπής από τουριστικά καταλύματα στο «νησί των ανέμων», με λεία που ξεπερνά συνολικά τις 55.000 ευρώ. Ανάμεσα στα ευρήματα της ΕΛ.ΑΣ. είναι και ένα κυνηγετικό όπλο για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή το 2022.

Για την υπόθεση έχει συλληφθεί από την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου ένας 32χρονος Αλβανός, ενώ αναζητούνται ακόμη 3 συνεργοί του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό