22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Βίντεο ντοκουμέντα από την «τρελή» καταδίωξη κλεμμένου ΙΧ στην Κηφισιά που «καρφώθηκε» σε κολώνα

Ειδήσεις Ελλάδα

Σαν κινηματογραφική ταινία: στιγμές από την «τρελή» καταδίωξη κλεμμένου αυτοκινήτου, από άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας, φέρνει στη δημοσιότητα το flash.gr.  

Συγκεκριμένα, δύο βίντεο ντοκουμέντα από την καταδίωξη δείχνουν την επεισοδιακή πορεία του ΙΧ και πίσω του να ακολουθούν περιπολικά και μηχανές της ΔΙΑΣ.

Στο πρώτο βίντεο, που είναι μέσα από περιπολικό της ΟΠΚΕ, φαίνεται το κλεμμένο ΙΧ να συνεχίζει την πορεία του χωρίς να υπολογίζει τα σήματα των αστυνομικών αλλά ούτε φυσικά τον κίνδυνο ατυχήματος.

Στο δεύτερο βίντεο, οι άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ ακολουθούν σε απόσταση αναπνοής αλλά και πάλι ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν πειθαρχεί στο κάλεσμα των αστυνομικών για να σταματήσει.

Τελικά, το ΙΧ το οποίο καταδίωκαν αστυνομικοί, προσέκρουσε σε κολώνα της ΔΕΗ και κατέληξε να ανατραπεί μέσα σε οικοδομή.

Οι δύο δράστες κρατούνται στο Αστυνομικό Τμήμα Μενιδίου, αφού πρώτα πήγαν στο νοσοκομείο προληπτικά λόγω της σύγκρουσης, και αύριο το πρωί θα πάνε στον Εισαγγελέα.

Δείτε τα βίντεο:

Το χρονικό της επεισοδιακής καταδίωξης

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τετάρτης (11/9) στην Κηφισιά μετά από επεισοδιακή καταδίωξη ΙΧ από περιπολικά, το οποίο κατέληξε μέσα σε οικοδομή.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του flash.gr, η ΟΠΚΕ εντόπισε το όχημα, το οποίο αναγνωρίστηκε ως κλεμμένο, και μαζί με άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ άρχισε να το καταδιώκει.

Ο οδηγός εγκλωβίστηκε από τους αστυνομικούς αρχικά στο ύψος της Γέφυρας Καλυφτάκη, αλλά κατάφερε να διαφύγει χτυπώντας δύο περιπολικά.

Η καταδίωξη συνεχίστηκε μέχρι την Κηφισιά όταν το αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε κολώνα της ΔΕΗ, επί της οδού Αχαρνών κοντά στη ΔΟΥ Κηφισιάς. Το ΙΧ κατέληξε μέσα σε οικοδομή, βγάζοντας καπνούς χωρίς όμως τελικά να πιάσει φωτιά.

Σημειώνεται πως ένας περαστικός παρασύρθηκε από το ΙΧ και τραυματίστηκε ελαφρά, όταν έπεσε στο έδαφος ενώ βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τα δύο άτομα που βρίσκονταν εντός του κλεμμένου οχήματος.

Το flash.gr και ο Γιάννης Κέμμος βρέθηκαν στο σημείο και σας παρουσιάζουν αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο από το αυτοκίνητο και τη στιγμή της σύλληψης των δύο ατόμων που έκλεψαν το όχημα.

Η μαρτυρία του ιδιοκτήτη του οχήματος: «Κατέβηκα για να πάω στο περίπτερο και μόλις γύρισα την πλάτη μου είχαν αρπάξει το αυτοκίνητο».

Η στιγμή της σύλληψης των δύο ατόμων που επέβαιναν στο κλεμμένο αυτοκίνητο:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό