21.2 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Βίντεο με την τραγική στιγμή που μηχανή παρασύρει και σκοτώνει τουρίστα στο Ρέθυμνο

Ειδήσεις Ελλάδα

Η τραγική στιγμή που μία μοτοσικλέτα χτυπά και εκσφενδονίζει έναν 75χρονο τουρίστα στην Κρήτη, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Πρόκειται για ένα σοκαριστικό βίντεο που δείχνει τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος στο Ρέθυμνο, όπου ένας Γερμανός τουρίστας έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο.

Ειδικότερα, στο βίντεο που φέρνουν στο φως το ΚΡΗΤΗ TV και το neakriti.gr, καταγράφονται οι δραματικές στιγμές, το πρωί της Δευτέρας 23 Σεπτεμβρίου, όταν ο 75χρονος παρασύρθηκε από διερχόμενη μηχανή, ενώ προσπαθούσε να διασχίσει τον δρόμο μαζί με τη σύζυγό του, προκειμένου να φτάσουν στη στάση λεωφορείου.

Ο άτυχος άνδρας περπατά πίσω από τη σύζυγό του κουβαλώντας μια βαλίτσα. Ενώ εκείνη περνά κάθετα το δρόμο, ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά ακολουθεί ο 75χρονος ο οποίος παρασύρεται από μια μηχανή που – φαίνεται να – κινείται με μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Το βίντεο έχει προκαλέσει θλίψη και ανησυχία, επαναφέροντας στο προσκήνιο τα ζητήματα οδικής ασφάλειας στην Κρήτη. Κάτοικοι της περιοχής επισημαίνουν ότι οι φωτισμοί σε κεντρικούς δρόμους δεν λειτουργούν, καθιστώντας τη νύχτα επικίνδυνη για πεζούς και οδηγούς. Ο ιδιοκτήτης τοπικού καφέ έχει προχωρήσει σε προληπτικά μέτρα, αφήνοντας αναμμένη τη δική του ταμπέλα για να διευκολύνει τη διέλευση. Ο οδηγός της μηχανής φέρεται να υπήρξε σε σοκ μετά το συμβάν, φωνάζοντας ότι «σκότωσε άνθρωπο», καθώς δεν είχε αντιληφθεί την παρουσία του πεζού.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ στο βίντεο που ακολουθεί:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό