35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Βίντεο από drone με το εντυπωσιακό ρεμέτζο στο λιμάνι της Σύρου

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Σύρος υποδέχεται το Blue Star Myconos και ο καπετάνιος κάνει αυτό που γνωρίζει. Το ρεμέτζο του πλοίου καταγράφεται από drone και οι εικόνες στο σχετικό βίντεο είναι καθηλωτικές.

Το Blue Star Myconos προσεγγίζει το λιμάνι της Σύρου, ερχόμενο από Μύκονο, Ικαρία, Φούρνους και Σάμο. Το πλοίο πραγματοποιεί μια εντυπωσιακή δεξιόστροφη μανούβρα και δένει με ακρίβεια στο λιμάνι της Ερμούπολης μέσα σε 3 λεπτά. Οι εικόνες από drone δείχνουν όλα όσα έγιναν. Στιγμές και κινήσεις, που για τον καπετάνιο, βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη.

Οι επιβάτες αποβιβάστηκαν και ασφάλεια και στο πλοίο επιβιβάστηκαν δεκάδες άτομα που ήθελαν να ταξιδέψουν για την Αττική. Η κίνηση, παρά τις τσουχτερές τιμές των εισιτηρίων κορυφώνεται, καθώς για κάποιους έχουν ήδη ξεκινήσει οι καλοκαιρινές διακοπές.

Το Blue Star Myconos είναι ελληνικό επιβατηγό/οχηματαγωγό πλοίο, που αποτελεί τμήμα του στόλου της Blue Star Ferries. Ναυπηγήθηκε το 2005 στα Ναυπηγεία Σκαραμανγκά ως «Νήσος Μύκονος» για την Hellenic Seaways και τέθηκε σε λειτουργία στην Blue Star Ferries το 2020, με την αγορά της Hellenic Seaways από την Attica Group. Είναι αδελφό πλοίο του Blue Star Chios.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό