26.9 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Βίκυ Κάβουρα – Γιώργος Τζαβέλλας: Το όνομα που θα πάρει η κόρη τους – Σε ποιον μοιάζει η νεογέννητη;

Ειδήσεις Ελλάδα

Την ευχάριστη ανακοίνωση έκανε γνωστή η επίσημη σελίδα της ΠΑΕ Ατρόμητος στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook, στέλνοντας παράλληλα και θερμές ευχές στους νέους γονείς.

“Γιώργο, μόνο χαμόγελα όπως σε αυτή τη φωτογραφία! Όλη η οικογένεια του Ατρόμητου εκφράζει τις πιο θερμές της ευχές στον Γιώργο Τζαβέλλα και στη σύντροφό του που από σήμερα έγιναν γονείς ενός υγιέστατου κοριτσιού! Να σας ζήσει”, έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτηση.

Γέννησε η Βίκυ Κάβουρα

Σήμερα, 31 Μάη η Τίνα Μεσσαροπούλου η οποία έδωσε λεπτομέρειες για τη γέννα της Βίκυς αλλά και για τη νεογέννητη στον αέρα της εκπομπής, Happy Day.

Η δημοσιογράφος μίλησε με την πεθερά της Βίκυς Κάβουρα και μητέρα του Γιώργου Τζαβέλλα, Ματθίλδη, και της είπε ότι η μικρή μοιάζει στον ποδοσφαιριστή και της αποκάλυψε το όνομα που θα πάρει η μικρή.

Συγκεκριμένα ανέφερε η Τίνα: «Χθες γέννησε η Βίκυ Κάβουρα, πήγαν όλα καλά. Μίλησα με την πεθερά της Βίκυς Κάβουρα. Μοιάζει στον Γιώργο Τζαβέλλα. Ρώτησα αν θα πάρει το όνομα της και μου είπε ναι. Ματθίλδη. Τον έχει μεγαλώσει τον Γιώργο με πάρα πολλή αγάπη. Εγώ τον ξέρω από παιδάκι τον Γιώργο»!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

Βίκυ Κάβουρα: Κάνει διάδρομο στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της – Το viral βίντεο από το γυμναστήριο!

Βίκυ Κάβουρα: Νέα έξοδος στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της με μαύρη ολόσωμη φόρμα

Γιορτή της μητέρας: Baby boom προσεχώς! Ποιες επώνυμες θα γίνουν για πρώτη φορά μανούλες;

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό