12.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Βίκυ Κάβουρα: Γιόρτασε τα γενέθλιά της μαζί με celebrity φίλους και παρουσίασε τη νέα της συλλογή με μαγιό!

Ειδήσεις Ελλάδα

Τρίτη 19 Ιουλίου 2022, 15:30

Στο γνωστό bar – restaurant «Αλκυονίδες», πραγματοποιήθηκε το 1st Anniversary Party της Βίκυς Κάβουρα για την επιτυχημένη κυκλοφορία της Swimwear Collection «I-CRAB», σε συνδυασμό με τον εορτασμό των γενεθλίων της πριν λίγες μέρες.

 Πλήθος επώνυμων καλεσμένων από τον επιχειρηματικό, δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό κόσμο, έσπευσε να δώσει το παρών στο λαμπερό event και να ευχηθεί στην αγαπημένη ηθοποιό και σχεδιάστρια τόσο για τα γενέθλια της όσο και για την μεγάλη της επαγγελματική επιτυχία. Εκεί βρέθηκαν  μεταξύ άλλων οι: Σοφία Μαριόλα, Σπύρος Μπιμπίλιας, Στράτος Τζώρτζογλου, Μάκης Δελαπόρτας, Άκης Δείξιμος, Bάσω Γουλιελμάκη-Αννίτα Ναθαναήλ, Στέλιος Κωνσταντινίδης, Λάκης Γαβαλάς και Κώστας Σόμμερ.

Οι καλεσμένοι απήλαυσαν ένα δείπνο στο στέκι των Νοτίων Προαστίων, είδαν από κοντά τη νέα συλλογή «I-CRAB», ενώ πολλές από τις αγαπημένες φίλες της Βίκυς Κάβουρα εμφανίστηκαν με επιλεγμένα κομμάτια “I-CRAB” και διασκέδασαν με την ψυχή τους. Το εορταστικό mood της βραδιάς απογείωσε η Μάγκυ Χαραλαμπίδου με ένα εκρηκτικό Dj Show.

Με την «I-CRAB», η Βίκυ Κάβουρα επιθυμεί να κάνει όλους τους ανθρώπους να αποδεχτούν και να αγαπήσουν το σώμα τους, αναδεικνύοντας κάθε φορά τα δυνατά τους σημεία με τον πιο όμορφο τρόπο.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

φωτογραφιών: NDP photo agency

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram 

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό