24 C
Athens
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024

Βία ανηλίκων: Νέο περιστατικό στην Πρέβεζα, 4 ανήλικοι χτύπησαν 16χρονο μαθητή λυκείου

Ειδήσεις Ελλάδα

Θύμα ξυλοδαρμού από τέσσερις 17χρονους του έπεσε ένας 16χρονος μαθητής λυκείου στην Πρέβεζα, κατά τη διάρκεια διαλλείματος από τα μαθήματα. Το περιστατικό βίας και παραβατικότητας ανηλίκων σημειώθηκε στο προαύλιο του σχολείου, με τη διευθύντρια να κάνει την καταγγελία στην αστυνομία και να γίνονται συνολικά 8 συλλήψεις (σ.σ. οι 4 ανήλικοι και οι γονείς τους).

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν λίγο πριν τις 10:00 το πρωί της Παρασκευής (11/10) κατά τη διάρκεια του πρώτου διαλλείματος ανάμεσα στα μαθήματα. Οι 4 μαθητές του ΕΠΑΛ Πρέβεζας, απομόνωσαν τον 16χρονο και τον χτύπησαν με γροθιές στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ο ανήλικος. Παράλληλα τον εξύβρισαν και του έσκισαν τα ρούχα, ενώ προκάλεσαν φθορά και στο κινητό του τηλέφωνο. Για το περιστατικό ενημερώθηκαν οι γονείς του θύματος, με τον πατέρα του 16χρονου να τον μεταφέρει για τις πρώτες βοήθειες στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί προχώρησαν στις 8 συλλήψεις, ενώ έλαβαν και μαρτυρικές καταθέσεις από άλλους καθηγητές. Μαθητές και γονείς, αφέθηκαν ελεύθεροι κατόπιν προφορικής εντολής της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Πρέβεζας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό