22.7 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Βάλια Χατζηθεοδώρου: Τα τοξικά σχόλια για την εμφάνισή της και η επιβεβαίωση του χωρισμού

Ειδήσεις Ελλάδα

Γιατί εν έτει 2024 μια όμορφη γυναίκα δεν μπορεί να είναι και ετοιμόλογη και έξυπνη αλλά απλά όμορφη;

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου για δεύτερη χρονιά βρίσκεται στην παρέα της Σίσσυς Χρηστίδου και την εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι!, κάτι το οποίο όπως ανέφερε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά ήταν που είχε σκεφτεί και ήθελε.

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πριν γίνει η πρόταση, πριν ξεκινήσουμε, να βλέπω φανατικά τη Σίσσυ και τα παιδιά και να λέω στη φίλη μου την Ντορέττα, “Λοιπόν να σου πω κάτι, εγώ σε μια τέτοια εκπομπή θα ήθελα να είμαι, σε μια τέτοια παρέα” και κάπως όταν είχε γίνει το πρώτο τηλεφώνημα ήμουν πολύ χαρούμενη», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

Τα τοξικά σχόλια λόγω της εξωτερικής της εμφάνισης

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου μίλησε επίσης για τα τοξικά σχόλια που γράφονται για εκείνη κατά καιρούς, τα οποία αφορούν την εξωτερική της εμφάνιση και το γεγονός πως ακόμα και σήμερα δεν μπορεί μια όμορφη γυναίκα να είναι και ετοιμόλογη και έξυπνη.

«Στα σχόλια πάντα θα υπάρχει “ε άλλη μια ξανθιά γλάστρα”, “αυτή την ξανθιά τι την έχετε εκεί, μόνο χαμογελάει”… Για μένα το μεγαλύτερο κοπλιμέντο που μπορεί να μου κάνει κάποιος είναι ότι είμαι καλό παιδί, ότι με συμπαθεί. Το να μου πουν ότι είμαι όμορφη προφανώς και είναι πολύ ωραίο να το ακούς αλλά δεν γεμίζει την ψυχή μου σαν κοπλιμέντο», ανέφερε η ίδια.

Παρότι μιλάμε συνεχώς για το γεγονός πως κανείς δεν πρέπει να κρίνεται με βάση τα εξωτερικά χαρακτηριστικά του ή τις επιλογές του, φαίνεται πως είμαστε – δυστυχώς – μακριά από το να σταματήσουν αυτού του είδους τα στερεότυπα και η Βάλια Χατζηθεοδώρου αδίκως είναι ένα από τα «θύματα» όλων αυτών των σχολίων.

Η ίδια ωστόσο, γνωρίζοντας τον κακόβουλο χαρακτήρα τους κοιτάει πέρα από αυτά, τονίζοντας όπως είδες πιο πάνω πως μια όμορφη γυναίκα μπορεί να είναι πολλά περισσότερα.

Το σχόλιο της Βάλιας Χατζηθεοδώρου για την μοναξιά

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου προτιμά να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γι’ αυτό και όταν έγινε γνωστή η είδηση για τον χωρισμό της με τον Πέτρο Πυλαρινό, τον frontman των Alcatrash, η ίδια παραδέχτηκε πως πιέστηκε ψυχολογικά καθώς, διάφορα ρεπορτάζ στα media προσπαθούσαν να ανακαλύψουν την αιτία του χωρισμού της.

«Είχα αποφασίσει ότι δεν θέλω να στέκομαι στο κομμάτι της προσωπικής μου ζωής. Είμαι σε μια φάση που είμαι μόνη μου, είμαι πολύ καλά και αυτό. Δεν θέλω να τοποθετούμαι επειδή πρέπει να τοποθετηθώ ή πρέπει να απολογηθώ. Από τη στιγμή που δεν ενοχλώ κανένα, θέλω να κάνω αυτό που θέλω, αυτό που νιώθω, χωρίς να με περιορίζει κανένας. Όταν τα πράγματα δεν πάνε καλό είναι πολύ καλύτερα να σταματάνε», είπε η ίδια αναφέροντας βέβαια, ότι τις πρώτες μέρες της νέας single ζωής της φοβόταν και άνοιγε κοιμόταν με τα φώτα ανοιχτά.

https://www.instagram.com/p/C6Q8lQBMEN_/

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό