21.1 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Βάλαμε τη φωτιά για πλάκα» φέρονται να ομολόγησαν οι δύο ανήλικοι για τον εμπρησμό στη Γλυφάδα

Ειδήσεις Ελλάδα

Από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η φωτιά στην Τερψιθέα, λίγο πριν τις 20.00 το βράδυ της Δευτέρας (12/08), ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης μίλησε για εμπρησμό, έχοντας δει την εικόνα από το πυροφυλάκιο της Αργυρούπολης και τελικά επιβεβαιώθηκε με την προσαγωγή δύο ανηλίκων 14 και 15 ετών.

Τα δύο παιδιά, κατά την προσαγωγή τους στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας, όπου προσήχθησαν και οι γονείς του, φέρονται να ομολόγησαν ότι πράγματι έβαλαν τη φωτιά σε δύσβατο σημείο κοντά στο γήπεδο της περιοχής, ενώ όταν ρωτήθηκαν για ποιο λόγο προχώρησαν σε αυτή την πράξη, φέρονται να απάντησαν: «Το κάναμε για πλάκα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο ανήλικοι μαθητές Γυμνασίου έβαλαν την φωτιά χωρίς κάποια αιτία σε περιοχή λίγο πάνω από γήπεδο της περιοχής. Κάτοικοι που βρίσκονταν πέριξ του γηπέδου τους είδαν να περιφέρονται άσκοπα και στην συνέχεια προκαλείται φωτιά στο σημείο που κινούνταν.

Αξιωματικοί της Ασφάλειας Γλυφάδας που έσπευσαν στην περιοχή αξιοποίησαν τις πληροφορίες και έφτασαν σχετικά γρήγορα στα ονόματα των δραστών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ομολόγησαν την πράξη τους καθώς ο ένας εξ αυτών φέρεται να συγκέντρωσε έναν όγκο ξερών χόρτων και φύλων και στην συνέχεια έβαλε φωτιά με έναν αναπτήρα. Ευτυχώς, με την έγκαιρη παρέμβαση της πυροσβεστικής η φωτιά έσβησε σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό