25.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Α1 Πόλο Ανδρών: Το 2Χ2 η ΑΕΚ με 9-8 επί του Εθνικού στο ντέρμπι της ημέρας (photos)

Ειδήσεις Ελλάδα

Νίκη με εξαιρετική εμφάνιση στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής της Α1 πόλο Ανδρών, πανηγύρισε η ΑΕΚ με 9-8 επί του Εθνικού.

Η ομάδα πόλο της Ένωσης πέτυχε το 2Χ2 στο πρωτάθλημα με 9-8 του Εθνικού ΟΦΠΦ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Α1 Εθνικής κατηγορίας.

Οι δύο ομάδες πήγαιναν «χέρι-χέρι» μέχρι το ημίχρονο με τον Εθνικό να προηγείται με ένα γκολ διαφορά (3-4). Όμως ένα εξαιρετικό τρίτο οκτάλεπτο από τους «κιτρινόμαυρους» με επιμέρους 4-0, οι ισορροπίες άλλαξαν στο Κολυμβητήριο της Ηλιούπολης και οι παίκτες του Δημήτρη Μάζη, κατάφεραν να φτάσουν στο δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα.

ΑΕΚ – Εθνικός ΟΦΠΦ 9-8

Οκτάλεπτα: 2-3, 1-1, 4-0, 2-4.

ΑΕΚ (Δημήτρης Μάζης): Φλέγκας, Καζάζης 4, Παπούκας, Κριγιέστορακ 1, Βούκσεβιτς 2, Δίπλαρος, Τσιστράκης, Τσαταλιός 2, Παπάκος, Μαυρωτάς, Ηλιόπουλος, Μανιουδάκης, Κατσινούλας, Ζώρζος.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Μανδαλιός, Κατσαγούνος, Τεσάνοβιτς 2, Βαλλιανάτος, Θεοδόσης, Παπαδόγκωνας 1, Βιτέλλας, Δερμιτζάκης 1, Μπεριστιάνος, Χαραλαμπόπουλος 1, Γαρδέρης, Δροσόπουλος, Κόχειλας 3, Καραμπάτης.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό