22.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Α1 Ανδρών: Η Γλυφάδα στον «τελικό» για τα play-off κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Γλυφάδα επικράτησε του Υδραϊκού με 12-6 και αύριο στις 18:00 θα διεκδικήσει την είσοδο στα play-off κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο ΑΝΟ Γλυφάδας θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση στα play-off του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, στον τελευταίο καθοριστικό αγώνα των play in, την Κυριακή (2/4) στις 18:00 στην Ηλιούπολη.

Η ομάδα του Γιάννη Κατρουζανάκη επιβλήθηκε άνετα επί του Υδραϊκού με 12-6, στον πρώτο της αγώνα στα play in και πέτυχε τον πρώτο στόχο, ανεβάζοντας τον πήχη, αλλά θα πρέπει να ξεπεράσει ένα μεγάλο εμπόδιο, καθώς και οι «πράσινοι» έχουν φιλοδοξίες.

Από την αρχή του αγώνα ο ΑΝΟΓ πήρε μεγάλο προβάδισμα και με 5-0 (!) και κατάφερε να το διατηρήσει και να το αυξήσει μέχρι το φινάλε. Ο νικητής του ζευγαριού Παναθηναϊκός – ΑΝΟΓ θα αντιμετωπίσει στην πρώτη φάση των play-off τον Ολυμπιακό.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΥΔΡΑΪΚΟΣ 12-6

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 4-2, 4-3, 2-1.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Κουρούβανης Δ., Ηλιόπουλος Αλ. 3, Σαρτζετάκης 1, Γκαρντιγιάν, Γούντχεντ Κ., Χαλυβόπουλος 2, Γιαννόπουλος 2, Παπαποστόλου, Παπαγεωργίου 1, Πούρος 1, Αγκόρτσας, Τσαταλιός 2, Ηλιόπουλος Νεκ., Λεδάκης, Φωτόπουλος.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Νίκος Καραμάνης): Μάμαλης, Ζώρζος, Τακάτα, Παπαδημητρίου, Γκαράνης, Σουζούκι 1, Μπλάνης 1, Ρομπόπουλος 2, Δημακόπουλος 1, Λιαπάκης 1, Κοντονής, Μπερτόλης Π., Μητράκης, Δαλαμπέκης, Μουρατίδης Ε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό