32.2 C
Athens
Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

«Αύριο παρουσιάζω όλη μου την περιουσιακή κατάσταση»

Ειδήσεις Ελλάδα

Με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποκάλυψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ότι στο πλαίσιο της αυριανής του ομιλίας στη Θεσσαλονίκη θα παρουσιάσει όλη την περιουσιακή του κατάσταση.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αναφέρει ότι ζητά το πόθεν έσχες του «το κόμμα που σας κλέβει τα χρήματα από το πορτοφόλι με την αισχροκέρδεια στα σουπερμάρκετ, που κάνει πανάκριβη προεκλογική εκστρατεία με χρέη μισό δισ».

Ενώ προσθέτει πως «Ο πρωθυπουργός των 42 ακινήτων με τον μισθό του βουλευτή, ζητάει το πόθεν έσχες μου. Τους ρωτάς: Τι κάνετε για την ακρίβεια; Απαντούν: Πόθεν έσχες. Γιατί μοντάρατε και μπαζώσατε τα Τέμπη; Απαντούν: Πόθεν έσχες. Γιατί αφήνετε τα νοσοκομεία να καταρρέουν και την εγκληματικότητα να οργιάζει; Απαντούν: Πόθεν έσχες».

«Αύριο, στην ομιλία της Θεσσαλονίκης, παρουσιάζω όλη μου την περιουσιακή κατάσταση»

«Λοιπόν, η στιγμή έφτασε. Αύριο, στην ομιλία της Θεσσαλονίκης, παρουσιάζω όλη μου την περιουσιακή κατάσταση», ανακοινώνει ο κ. Κασσελάκης, επισημαίνοντας ότι θα μπορούσε να περιμένει έως την 1η Ιουλίου, που είναι η προθεσμία από το νόμο, «παρόλα αυτά, όλα θα είναι στη διάθεσή σας». «Όλα δουλεμένα. Όλα φορολογημένα στις ΗΠΑ, εκεί που έζησα. Κι εκεί, εν αντιθέσει με την Ελλάδα, δεν μπορείς να είσαι ‘αδιευκρίνιστος’ και να κυκλοφορείς ελεύθερα», τονίζει.

«Διάφανος μπροστά σας. Γιατί για να καθαρίσουμε την Ελλάδα μας, χρειάζεται να έχουμε πρώτα απ’ όλα καθαρές σχέσεις μεταξύ μας. Όλα στο φως», αναφέρει καταληκτικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ολόκληρη η ανάρτηση Στέφανου Κασσελάκη

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό