20.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Αχέρων Καναλακίου: Μπαράζ μεταγραφών για… άνοδο

Ειδήσεις Ελλάδα

Φέτος δεν κατέστη δυνατό να δηλώσει συμμετοχή στη Super League 2 ο Αχέρων Καναλακίου, αλλά θέλει να πάρει την άνοδο τη νέα σεζόν, γι’ αυτό σχηματίζει ένα πολύ δυνατό ρόστερ.

Αφού κράτησε βασικά στελέχη της περσινής πετυχημένης πορείας, η ομάδα του Καναλακίου προχωρά σε μεταγραφές που θα κάνουν τη διαφορά.

Η αρχή έγινε με τον Νίκο Παπανίκου από τον Καραϊσκάκη και στη συνέχεια ανακοινώθηκαν ο 21χρονος τερματοφύλακας Γιώργος Πατσιούρας, ο επιθετικός Φώτης Ροβίνας, ο 29χρονος μεσοεπιθετικός Αλέξανδρος Τσούτσης, ο 28χρόνος κεντρικός αμυντικός Γιάννης Κανταρτζής και ο έμπειρος μέσος Στέφανος Καπίας.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«O ΠΑΣ Αχέρων με ιδιαίτερη χαρά υποδέχεται επίσημα το 1ο μέλος του για την αγωνιστική περίοδο 2021-22, τον Νίκο Παπανίκου.

Ο Νίκος αγωνίζεται στην θέση της δεξιάς οπισθοφυλακής και με την ποιότητά του αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την προσπάθεια του Πας Αχέρων την αγωνιστική σεζόν.

Επί σειρά ετών ήταν βασικός στον σύλλογο του Καραϊσκάκη Άρτας στην Super League 2 και αρχηγός του την περσινή περίοδο, Ο 29χρονος αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του στις Ελπίδες Καλοβάτου και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Σκουφά Κομποτίου, Τηλυκράτη Λευκάδας και Θρασύβουλο, βρισκόταν στον Καραϊσκάκη τα τελευταία 8 χρόνια (από το καλοκαίρι του 2013), πραγματοποιώντας με την αρτινή ομάδα 202 συμμετοχές (90 αγώνες στη Β’ Εθνική, 102 στην Γ’ Εθνική, 2 στο Κύπελλο Ελλάδας και 8 στο Κύπελλο Γ’ Εθνικής).

Καλωσόρισες Νίκο στην οικογένεια του ΠΑΣ Αχέρων, υγεία και επιτυχίες σου ευχόμαστε.

Στο 2o μεταγραφικό απόκτημα προχώρησε ο σύλλογος μας, δίνοντας βάση αυτήν την φορά στη διασφάλιση της εστίας μας. Πρόκειται για τον τερματοφύλακα Γιώργο Πατσιούρα.Ο 20χρονος νεαρός ταλαντούχος τερματοφύλακας, Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο απο πολύ μικρή ηλικία στην ακαδημία του Πήγασου Ιωαννίνων. Τη σεζόν 2018-19 αγωνίστηκε σε 13 παιχνίδια με την Κ19 του ΠΑΣ Γιάννενα πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις, Ενώ έχει αγωνιστή στις ομάδες Σούλι Παραμυθιάς, Αναγέννηση Άρτας και Θυελλα ΚατσικάςΓιώργο καλωσόρισες στην οικογένεια του ΠΑΣ Αχερων, υγεία και επιτυχίες σου ευχόμαστε.

O ΠΑΣ Αχερων με ιδιαίτερη χαρά υποδέχεται επίσημα το 3ο μέλος του για την μεταγραφική περίοδο 2021-22, τον Φώτη Ρόβινα.Ο υψηλόσωμος επιθετικός αποτελεί την 3η μεταγραφή της ομάδας μας για την μεταγραφική περίοδο και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ένας νεαρός παίκτης με αγωνιστική μαχητικότητα και σπουδαία προοπτική για το μέλλον βρίσκεται στον σύλλογο μας.Ο 20χρονος νεαρός ταλαντούχος επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του στην Κ19 του Καραϊσκάκη Αρτας, Με τις άριστες εντυπώσεις και τις εμφανίσεις που άφησε στα παιχνίδια που αγωνίστηκε μεταγράφηκε για την Αναγέννηση Άρτας και μετέπειτα στον σύλλογο του Πιερικού από όπου και προήλθε στον συλλόγο μας.Φώτη καλωσόρισες στην οικογένεια του ΠΑΣ Αχέρων, υγεία και επιτυχίες σου ευχόμαστε.

O ΠΑΣ Αχερων με ιδιαίτερη χαρά υποδέχεται επίσημα το 4ο μέλος του για την αγωνιστική περίοδο 2021-22, τον Αλέξανδρο Τσούτση.

Ο Αλέξανδρος αποτελεί την Τέταρτη μεταγραφή της ομάδας μας για την φετινή χρόνια και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ένας παίκτης με πλούσιο βιογραφικό και με μεγάλες παραστάσεις στην Super League και με χρόνια εμπειρίας στην κατηγορία βρίσκεται στον σύλλογο μας.

Ο 29χρονος ταλαντούχος μεσοεπιθετικός έχει φορέσει μεταξύ άλλων τις φανέλες του: Εθνικού Πειραιά, Γλυφάδας, Πανσερραϊκού, Ηρακλή Ψαχνών, Απολλων Καλαμαριάς, Χανίων, Πανσερραϊκού, Δόξα Δράμας, fribourg, Καβάλας, και Καραϊσκάκη Άρτας από όπου και μεταγράφηκε στον σύλλογο μας.

Καλωσόρισες Αλέξανδρε στην οικογένεια του ΠΑΣ Αχερων, υγεία και επιτυχίες σου ευχόμαστε.

Στο 5ο μεταγραφικό απόκτημα προχώρησε ο σύλλογος μας, δίνοντας βάση στη διασφάλιση της άμυνας μας. Πρόκειται για τον Γιάννη Κανταρτζή.

Ο 28χρόνος υψηλόσωμος πολύπειρος κεντρικός αμυντικός με τα ηγετικά χαρακτηριστικά του, έχει οδηγήσει τις ομάδες που αγωνίστηκε μέχρι σήμερα, στον δρόμο των επιτυχιών.

Ο ποδοσφαιριστής μας ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από τον Μαγνησιακό και αγωνίστηκε στη συνέχεια στην Νίκη Βόλου, στην Καλαμάτα, στον Εορδαϊκό, στην Ερμιονίδα, στον Πιερικό, στην Ίντερ Λειψίας, στον Α.Σ. Ρόδου και την περασμένη χρονιά στον Πιερικό.

Γιάννη καλωσόρισες στην οικογένεια του ΠΑΣ Αχερων, υγεία και επιτυχίες σου ευχόμαστε.

O ΠΑΣ Αχερων με ιδιαίτερη χαρά υποδέχεται επίσημα το 6ο μέλος του για την αγωνιστική περίοδο 2021-22, τον Στέφανο Καπία.Ο 36χρόνος αμυντικός μέσος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις αφού η ποδοσφαιρική του διαδρομή “Μιλάει” από μόνη της, ο στέφανος εμφανίστηκε στις εθνικές κατηγορίες με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, με τον οποίο βρέθηκε και στη Α Εθνική, Ενω εχει πολυετή παρουσία στα υπόλοιπα εθνικά πρωταθλήματα με την Αναγέννηση Καρδίτσας, Σταυραετό Συρράκου, ΑΕ Γιάννενα, Βέροια, Εθνικό Γαζώρου, Αγροτικό Αστέρα, Απόλλωνα Πόντου, Καραϊσκάκη Αρτας και ΟΦ Ιεράπετρας και Ναυπακτιακό Αστέρα.Στέφανε καλωσόρισες στην οικογένεια του ΠΑΣ Αχέρων, υγεία και επιτυχίες σου ευχόμαστε».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό