25.4 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Αφροδίτη Χιαστί Ποσειδώνας στις 21 Σεπτεμβρίου: Προσοχή στις Σχέσεις και τις Εξιδανικεύσεις

Ειδήσεις Ελλάδα

Αφροδίτη Χιαστί Ποσειδώνας στις 21 Σεπτεμβρίου: Προσοχή στις Σχέσεις και τις Εξιδανικεύσεις

 

  Η όψη Αφροδίτη Χιαστί Ποσειδώνας στις 21 Σεπτεμβρίου φέρνει μια ένταση που σχετίζεται με την αγάπη, τις σχέσεις, την αισθητική και τις αξίες. Η Αφροδίτη στον Ζυγό επιζητά ισορροπία, αρμονία και ομορφιά, ενώ ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς συνδέεται με τα όνειρα, τη φαντασία και την πνευματικότητα. Η χιαστί όψη (quincunx) υποδηλώνει μια ασυμφωνία ή μια ανάγκη για προσαρμογή ανάμεσα στις δύο αυτές ενέργειες.

Γενική Επίδραση της Όψης:

Σύγχυση στις Σχέσεις: Μπορεί να νιώθουμε ότι οι σχέσεις μας είναι κάπως θολές ή ότι δεν μπορούμε να δούμε την πραγματικότητα καθαρά. Υπάρχει τάση για εξιδανίκευση ή παρανόηση στις προσωπικές επαφές.
Ανικανοποίητες Επιθυμίες: Η όψη αυτή μπορεί να δημιουργήσει μια αίσθηση ανικανοποίητου στις ερωτικές σχέσεις ή τις συναισθηματικές ανάγκες μας, καθώς μπορεί να έχουμε εξιδανικεύσει τις προσδοκίες μας από τους άλλους.
Δημιουργική και Καλλιτεχνική Έμπνευση: Παράλληλα, αυτή η όψη μπορεί να ενισχύσει τη δημιουργική μας έκφραση και να φέρει καλλιτεχνική έμπνευση, αν καταφέρουμε να διαχειριστούμε τη θολή ενέργεια του Ποσειδώνα.
Αυταπάτες και Φυγή από την Πραγματικότητα: Ο κίνδυνος να “ξεφύγουμε” από την πραγματικότητα, είτε μέσω ονείρων είτε μέσω ψευδαισθήσεων, είναι αυξημένος. Είναι σημαντικό να παραμείνουμε γειωμένοι και να αποφεύγουμε την εξιδανίκευση καταστάσεων.

 

Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο:
 Κριός

Η όψη μπορεί να προκαλέσει σύγχυση στις σχέσεις σας, ειδικά αν προσπαθείτε να επιβάλλετε τον εαυτό σας. Μην βιαστείτε να κάνετε συμπεράσματα για τους άλλους και προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα ρεαλιστικά.

 Ταύρος

Η Αφροδίτη κυβερνά το ζώδιό σας, και αυτό μπορεί να φέρει ένταση στις επαγγελματικές ή καθημερινές σχέσεις. Προσπαθήστε να μην εξιδανικεύετε συναδέλφους ή καταστάσεις στην εργασία.

 Δίδυμοι

Η όψη μπορεί να φέρει μια αίσθηση απογοήτευσης σε δημιουργικά σχέδια ή σε θέματα που αφορούν τα παιδιά και την αγάπη. Μην εμπιστεύεστε φαντασιώσεις ή ιδέες που φαίνονται πολύ καλές για να είναι αληθινές.

 Καρκίνος

Μπορεί να νιώσετε σύγχυση στις σχέσεις με την οικογένειά σας ή να αισθάνεστε ανικανοποίητοι με την ισορροπία που έχετε στο σπίτι. Προσπαθήστε να μην εξιδανικεύετε τα προβλήματα και να δείτε τα πράγματα με καθαρό μάτι.

 Λέων

Η όψη μπορεί να φέρει θολούρα στην επικοινωνία και να προκαλέσει παρανοήσεις σε σημαντικές συζητήσεις. Προσέξτε να μην βασιστείτε σε πληροφορίες που δεν είναι σαφείς ή αληθινές.

 Παρθένος

Η όψη μπορεί να φέρει σύγχυση στα οικονομικά σας ή στις αξίες σας. Προσέξτε τις δαπάνες και τις οικονομικές αποφάσεις, καθώς υπάρχει κίνδυνος να μην έχετε πλήρη εικόνα της κατάστασης.

 Ζυγός

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας φέρνει την προσοχή στις σχέσεις και στην αυτοεικόνα σας. Μπορεί να νιώθετε μια αίσθηση ανικανοποίητου ή ότι οι σχέσεις δεν είναι τόσο αρμονικές όσο θα θέλατε. Αποφύγετε να εξιδανικεύετε τους άλλους και να έχετε ρεαλιστικές προσδοκίες.

 Σκορπιός

Μπορεί να νιώθετε συναισθηματική σύγχυση ή να αντιμετωπίζετε δυσκολίες στη διαχείριση των βαθύτερων συναισθημάτων σας. Προσπαθήστε να μην παρασύρεστε από φαντασιώσεις και να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας.

 Τοξότης

Η όψη μπορεί να επηρεάσει τις φιλίες ή τις κοινωνικές σας επαφές. Μπορεί να νιώσετε ότι οι άλλοι δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας ή να αντιμετωπίσετε παρεξηγήσεις στις κοινωνικές σας σχέσεις.

 Αιγόκερως

Η σύγχυση μπορεί να αγγίξει τα επαγγελματικά σας και να δημιουργήσει παρανοήσεις ή εξιδανικεύσεις στο εργασιακό περιβάλλον. Προσπαθήστε να μείνετε γειωμένοι και να μην εμπιστεύεστε τυφλά υποσχέσεις ή ενδείξεις.

 Υδροχόος

Η όψη μπορεί να επηρεάσει τα οράματά σας για το μέλλον ή τα πνευματικά σας πιστεύω. Αποφύγετε να εξιδανικεύετε φιλοσοφίες ή πεποιθήσεις που δεν βασίζονται στην πραγματικότητα και μείνετε γειωμένοι στην πρακτική πλευρά της ζωής.

 Ιχθύες

Ο Ποσειδώνας κυβερνά το ζώδιό σας, και αυτή η όψη μπορεί να σας φέρει έντονες φαντασιώσεις ή ψευδαισθήσεις στις σχέσεις. Προσπαθήστε να δείτε τις σχέσεις σας πιο ρεαλιστικά και αποφύγετε να πέσετε στην παγίδα της εξιδανίκευσης των συντρόφων σας.

 

Η όψη Αφροδίτη-Ποσειδώνας φέρνει μια θολή αίσθηση στις σχέσεις και στις προσωπικές επιθυμίες. Η ημέρα απαιτεί προσοχή στις εξιδανικεύσεις, τις παρανοήσεις και την τάση να βλέπουμε τα πράγματα πιο ρομαντικά από όσο είναι. Ωστόσο, μπορεί να είναι και μια καλή στιγμή για να εκφράσουμε τη δημιουργικότητά μας, αν καταφέρουμε να διατηρήσουμε μια ισορροπία ανάμεσα στο όνειρο και την πραγματικότητα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό