18.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Αφροδίτη στους Διδύμους και πως θα μας επηρεάσει !!!

Ειδήσεις Ελλάδα

Η επιθυμία μας για ζωή και χαρά είναι άμεσα συνδεδεμένη με το φλερτ και τον έρωτα. Τώρα θα μου πείτε, σε αυτή την περίεργη κατάσταση που βιώνουμε πως μπορεί να γίνει αυτό.

Τον τρόπο θα μας τον δείξει η Αφροδίτη, η οποία με την είσοδο της στο ζώδιο των Διδύμων στις 03/04 και την παραμονή της σε αυτό μέχρι τις 07/08 έρχεται να ανοίξει νέους διαύλους επικοινωνίας και να μας βάλει όλους μας στο παιχνίδι του ερωτικού φλερτ και της διεκδίκησης.

Στο ζώδιο των Διδύμων η Αφροδίτη βρίσκει πρόσφορο έδαφος να κάνει πολλές γνωριμίες , να επικοινωνήσει, να κάνει δημόσιες σχέσεις, να προβάλει τον εαυτό της και τις επιτυχίες της και παρόλο που μιλά πολύ δεν γίνεται ποτέ κουραστική, και φυσικά, αυτή τη χρονική περίοδο με όλους αυτούς τους περιορισμούς που βιώνουμε το παιχνίδι του φλερτ θα πραγματοποιηθεί μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Έτσι θα δούμε πολλούς ανθρώπους να έρχονται κοντά και να ανοίγουν την καρδιά τους ή να δημιουργούνται σχέσεις από απόσταση οι οποίες θα φωτίσουν τις ημέρες μας και θα μας γεμίσουν με αισιοδοξία.

Και επειδή η Αφροδίτη είναι άμεσα συνδεδεμένη και με τα οικονομικά μας, ο χαρακτηρισμός που ταιριάζει σε αυτή την Αφροδίτη είναι της σπάταλης,  γι’ αυτό καλό θα ήταν, κατά τη διάρκεια της παραμονής της. να είμαστε πολύ προσεχτικοί με τις αγορές μέσω διαδικτύου γιατί είναι πιθανό να μας παρασύρει σε περιττές σπατάλες.

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων θα πραγματοποιηθεί στις 03/04 στις 20:10μ.μ και μέχρι τις 13/05 θα φτάσει στην 21ο 50’ όπου θα μπει σε στάση, στις  14/05 θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία της και μέχρι τις 25/06 θα φτάσει στην 5ο 20’ όπου θα μπει σε στάση, και στις 26/06 θα ξεκινήσει και πάλι την ορθή της πορεία από τις 5ο 21’ μέχρι τις 07/08 όπου θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Καρκίνου στις 18:20 μ.μ.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από το πέρασμα της θα είναι τόσο τα ζώδια του Αέρα (Ζυγοί, Υδροχόοι) όσο και τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες) τα οποία θα μπουν με μεγάλη ορμή στο παιχνίδι του φλερτ αφού θα εκφράζονται με μεγαλύτερη ευκολία , ενώ για τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) εκτός από τους ερωτικούς πειρασμούς είναι πιθανό να τους παρασύρει και σε πολλές σπατάλες.

Κατά τη διάρκεια της 4μηνης παραμονής της στο ζώδιο των Διδύμων οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι :

Στις 04/04 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Κρόνο (0ο 54’), θα βοηθήσει τόσο τους εκπροσώπους τόσο του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) όσο και του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης τους.
Στις 18/04 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Ερμή (11ο 47’), θα ενισχύσει την επικοινωνιακή άνεση και θα κάνει πιο εκφραστικούς τους εκπροσώπους του τόσο του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) όσο και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
Στις 03/05 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα (20ο 18’), θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα να εξιδανικεύσουν τις σχέσεις τους.
Στις 20/05 η ανάδρομη Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα (20ο 40’),
Στις 02/06 η ανάδρομη Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Άρη (14ο 03’), θα διαψεύσει τις προσδοκίες  των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα
Στις 03/06 η ανάδρομη Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Ήλιο (13ο 36’), θα βγάλει στην επιφάνεια τα πιο εκφραστική πλευρά των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
Στις 27/07 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα (20ο 39’), είναι πιθανό να δημιουργήσει ερωτικές ψευδαισθήσεις στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Πιο εκφραστικοί θα γίνετε τόσο με τους φίλους όσο και με τους συνεργάτες σας εσείς οι Κριοί. Τα εκφραστικά σας μέσα θα χρησιμοποιήσετε σε όλες τις μορφές της επικοινωνίας, ενώ αρκετοί από εσάς  θα γνωρίσετε νέους ανθρώπους με τους οποίους και θα φλερτάρετε χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΤΑΥΡΟΣ

Σημαντική ανάσα στο πορτοφόλι σας θα δώσει η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων, αρκεί να εκμεταλλευτείτε σωστά τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν και να ολοκληρώσετε συζητήσεις που αφορούν συνεργασίες οι οποίες είχανε μείνει στην μέση. Σε προσωπικό επίπεδο θα γίνετε πιο εκδηλωτικοί στα συναισθήματα σας. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι να μην παρασυρθείτε σε αγορές μέσω του διαδικτύου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σας και η πολύμηνη παραμονής της μόνο ευχάριστη θα είναι για εσάς τους Διδύμους. Φλερτ, νέοι έρωτες αλλά και πολλές νέες γνωριμίες θα είναι μέρος της καθημερινότητας σας, έστω και αν στην αρχή όλο αυτό είναι από απόσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αλλαγή στα σχέδια σας θα φέρει η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων για εσάς τους Καρκίνους. Σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σας θα κινηθείτε μυστικά, αφού θα προχωρήσετε σε αρκετές συζητήσεις και οικονομικές συμφωνίες τις οποίες θα αργήσετε να φανερώσετε, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια σχέση η οποία θα πρέπει να μείνει κρυφή ή θα κάνει την επανεμφάνιση του στη ζωή σας ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν.

ΛΕΩΝ

Σε πείσμα των καιρών εσείς οι Λέοντες θα είστε εξωστρεφείς και ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες. Μέσα από φίλους ή μέσα τη συμμετοχή σας ομάδες (π.χ. διαδικτυακά μαθήματα γυμναστικής) θα γνωρίσετε νέα άτομα με τα οποία θα βρείτε κοινά σημεία επαφής και θα φλερτάρετε. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ουσιαστική θα είναι η βοήθεια της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων για εσάς τους Παρθένους. Ιδιαίτερα σε ότι αφορά την καριέρα σας, θα δώσει τονωτικές ενέσεις ή ιδέες με τις οποίες θα καταφέρετε να εξελιχθείτε και να βελτιώσετε την εικόνα σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να σας φέρει ένα νέο έρωτα μέσα από το χώρο της δουλειάς σας.

ΖΥΓΟΣ

Μόνο ευχάριστη είναι για εσάς η είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων. Σε επαγγελματικό επίπεδο θα σας βοηθήσει να δείτε το μέλλον σας με μεγαλύτερη αισιοδοξία φέρνοντας σας νέες ευκαιρίες, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένας νέος έρωτας από το εξωτερικό θα κάνει την εμφάνιση του στη ζωή σας, άλλωστε με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την τεχνολογία η απόσταση δεν αποτελεί εμπόδιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Αρκετοί από εσάς θα προχωρήσετε σε νέες πιο συμφέρουσες οικονομικές ρυθμίσεις, ενώ άλλοι θα προχωρήσετε σε νέες οικονομικές συνεργασίες οι οποίες θα αρχίσουν σταδιακά να σας φέρνουν θετικά αποτελέσματα. Ενώ σε ότι αφορά την ερωτική σας ζωή, σύντομα θα υπάρξει αέρας ανανέωσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια πιο ευχάριστη περίοδος ξεκινά για τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Η παρουσία της Αφροδίτης απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο των Διδύμων για 4 μήνες θα αναθερμάνει την σχέση σας με τον / την σύντροφο σας και θα επαναφέρει την επικοινωνία με τους συνεργάτες σας, ενώ, οι νέες σχέσεις που θα προκύψουν θα βασίζονται κυρίως στην επικοινωνία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αέρα ανανέωσης θα φέρει στην καθημερινότητα σας η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων.  Η πολύμηνη παρουσία της θα κάνει πιο αρμονική την συνεργασία σας με τους συναδέλφους σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση και να προχωρήσετε σε μερικές θεραπείες ανανέωσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Χαρούμενοι και έτοιμοι να ερωτευτείτε είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η παρουσία της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων θα αφυπνίσει την διάθεση σας για ερωτικές περιπέτειες τις οποίες ως παιδιά της τεχνολογίας μπορείτε πολύ εύκολα να έχετε χρησιμοποιώντας την.

ΙΧΘΥΣ

Με τα οικονομικά της οικογένειας σας, τα οποία θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε, και με το χώρο του σπιτιού σας , το οποίο θα προσπαθήσετε να κάνετε πιο όμορφο και καλαίσθητο, θα ασχοληθείτε για τους επόμενους 4μήνες εσείς οι Ιχθύες. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα μέσα από το χώρο του σπιτιού σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό