24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αφροδίτη στον Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει

Ειδήσεις Ελλάδα

Το τελευταίο χρονικό διάστημα η διάθεση μας πέρασε από διάφορα σκαμπανεβάσματα, καθώς συνέχεια ερχόμασταν αντιμέτωποι με αναβολές, καθυστερήσεις και εντάσεις.

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο που κυβερνά τον Ζυγό, έρχεται να μας βοηθήσει να επαναφέρουμε την ηρεμία, την ισορροπία και την αρμονία στις προσωπικές και στις επαγγελματικές μας σχέσεις, αφήνοντας πίσω ότι τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί, λόγο κακής επικοινωνίας ή εξαιτίας άλλων.

Η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Ζυγού στις 29/09 στις 10:49 π.μ. και θα παραμείνει μέχρι τις 23/10 στις 10: 51 π.μ. . Κατά τη διάρκεια της παραμονής της θα μας βοηθήσει να   εξομαλύνουμε τις σχέσεις μας με τους συνεργάτες μας, να έρθουμε πιο κοντά με τον σύντροφο και τα αγαπημένα μας πρόσωπα, ενώ ακόμα και στις δύσκολες ή περίεργες καταστάσεις θα μπορέσουμε να ελιχθούμε  με διπλωματικό τρόπο ώστε να  αποφεύγουμε τις εντάσεις και τις λεκτικές αντιπαραθέσεις.

Επίσης, θα καταφέρουμε να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας με μεγαλύτερη τρυφερότητα, ενώ εάν χρειαστεί θα κάνουμε και ορισμένες  αναγκαίες υποχωρήσεις. Στις φιλικές και κοινωνικές μας επαφές θα είμαστε πιο ευγενείς και διακριτικοί, και θα αποφεύγουμε τα επικριτικά σχόλια . Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που εκπροσωπεί την ομορφιά, ενώ στον Ζυγό έχει ανάγκη και από αρμονία, γι’ αυτό και κατά τη διάρκεια της παραμονής της, κύριο μας μέλημα θα είναι  να κάνουμε πιο αρμονικό, ζεστό και όμορφο τον χώρο του σπιτιού μας.

Επίσης, θα ασχοληθούμε με την εξωτερική μας εμφάνιση, ξεκινώντας ένα πρόγραμμα διατροφής ή προχωρώντας  σε θεραπείες ή αλλαγές στην εμφάνιση μας οι οποίες θα μας κάνουν να νιώσουμε καλύτερα και θα μας ανανεώσουν. Από την άλλη πλευρά, η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που έχει και άμεση σχέση με το χρήμα, γι’ αυτό, μετά την ολοκλήρωση της ανάδρομης πορείας του Ερμή, μπορούμε να προχωρήσουμε σε οικονομικές συμφωνίες οι οποίες θα μας προσφέρουν σταθερότητα.

Η παρουσία  της Αφροδίτης στο  ζώδιο Ζυγού, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) τα οποία θα δουν την ερωτική τους ζωή να ανανεώνεται, ενώ θα έχουν και σημαντικές οικονομικές ευκαιρίες. Ενώ τις  ερωτικές περιπέτειες θα πρέπει να προσέχουν τα υπόλοιπα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι).

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της Αφροδίτης  στο ζώδιο του  Ζυγού οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι :

Την 01/10 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Δία (3ο02’), θα παρασύρει σε επιπόλαιες συμπεριφορές και ερωτικές περιπέτειες τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 1ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

Στις 14/10 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Κρόνο (18ο 40’), θα βοηθήσει να σταθεροποιήσουν τις σχέσεις και να πάρουν ουσιαστικές αποφάσεις για το μέλλον της ερωτικής τους ζωής τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι)  που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Στις 18/10 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Άρη (24ο 42’), θα ενισχύσει την ερωτική διάθεση, ενώ υπόσχεται ενδιαφέρουσες ερωτικές γνωριμίες στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

Στις 20/10 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα (26ο 09’), θα ενισχύσει το πάθος στις ερωτικές τους σχέσεις, μπορεί να οδηγήσει και σε οριστικά ξεκαθαρίσματα,  τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Στις 22/10 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη  με τον Ήλιο (29ο 27’), θα ενισχύσει τον ερωτισμό και θα ωθήσει να εκφράσουν με μεγαλύτερη ευκολία του συναισθήματα τους, τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) των 2 τελευταίων ημερών καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού τα 12 ζώδια. 

ΚΡΙΟΣ

Ευχάριστες αλλαγές στις διαπροσωπικές σας  σχέσεις θα έχετε εσείς οι Κριοί . Η είσοδος της Αφροδίτης απέναντι  από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ζυγού και τον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, και να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας οι οποίες είχαν διαταραχθεί. Επίσης, θα έχετε την δυνατότητα να προχωρήσετε σε νέες επαγγελματικές συνεργασίες. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, με χαρά θα δείτε την σχέση σας με τον σύντροφο σας να βελτιώνεται και την ερωτική σας ζωή να ανθίζει. 

ΤΑΥΡΟΣ

Πολλές ευθύνες έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι . Η είσοδος  της κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτης στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με τους συναδέλφους σας και να  αποκαταστήσετε όσες σχέσεις ήταν τεταμένες, ενώ παράλληλα θα αναλάβετε νέες ευθύνες, ως επιβράβευση της καλής σας δουλειάς. Σε  προσωπικό επίπεδο αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, την υγεία σας την διατροφή σας, και φυσικά με την  εξωτερική σας εμφάνιση, κάνοντας ότι χρειάζεται για να ανανεωθείτε. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο έρωτας θα αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ζωή σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο , θα βοηθήσει , με την συνδρομή του Άρη από το ζώδιο σας,  να αναπτύξετε με χαρά και ενθουσιασμό τα νέα δημιουργικά σας σχέδια. Επίσης, σας υπόσχεται ότι  θα βρείτε χρόνο να διασκεδάσετε, να περάσετε όμορφες και δημιουργικές στιγμές με τους αγαπημένος και τα παιδιά σας,  θα  ασχοληθείτε επιτέλους με τις αγαπημένες σας αθλητικές δραστηριότητες. Ενώ σε ότι αφορά την ερωτική σας ζωή, οι δεσμευμένοι θα δουν την σχέση τους με τον σύντροφο τους να αναθερμαίνεται, ενώ για τους αδέσμευτους, ένας  νέος έρωτας θα χτυπήσει την πόρτα τους. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τα θέματα του σπιτιού σας  θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τα συγγενικά σας πρόσωπα, ενώ από την άλλη πλευρά, θα έχετε την δυνατότητα να προχωρήσετε στην οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου.  Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να θα ασχοληθείτε με την ανανέωση του σπιτιού σας. Σε ότι αφορά την ψυχολογική σας κατάσταση, θα νιώσετε μετά από αρκετό καιρό, πιο ήρεμοι και σίγουροι για τον εαυτό σας και τα συναισθήματα σας.   

ΛΕΩΝ

Ιδιαίτερα ευχάριστη θα είναι  η καθημερινότητα σας αυτή τη χρονική περίοδο. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε στον χώρο της εργασίας σας, όπου θα έχετε πολύ σημαντικές και θετικές για εσάς  συζητήσεις.  Ενώ μετά από αρκετό καιρό, θα νιώσετε ήρεμοι να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο  να εκφραστεί, χωρίς φόβο και αναστολές. Επίσης, αρκετοί από εσάς  είναι πιθανό να ζήσουν μια ερωτική περιπέτεια σε ένα επαγγελματικό ταξίδι. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια ιδιαίτερα ευχάριστη περίοδος ξεκινά για εσάς τους  Παρθένους.  Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι  θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε  με επιτυχία σε μια  νέα οικονομική συνεργασία, μόλις ολοκληρωθεί και η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο σας, μέσα από την οποία θα ξεχωρίσετε.  Σε προσωπικό επίπεδο, θα είστε ιδιαίτερα προστατευτικοί και εκφραστικοί με τους αγαπημένους σας, ενώ θα τους κάνετε και όμορφα δώρα. 

ΖΥΓΟΣ

Οι πρωταγωνιστές αυτής της περιόδου είστε εσείς οι Ζυγοί. Η είσοδος της κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη στο ζώδιο σας,  θα σας φέρει μεγάλη χαρά, καθώς θα σας βοηθήσει να δείτε την ζωή με ποιο όμορφα χρώματα, θα ενισχύσει την γοητεία σας, την οποία θα χρησιμοποιήσετε για την επιτυχία των νέων  επαγγελματικών σας στόχων. Σε ότι  αφορά την προσωπική σας ζωή, οι δεσμευμένοι θα ζήσουν όμορφες στιγμές με τον σύντροφο τους και θα επαναφέρουν την ηρεμία και την ισορροπία σε αυτή, ενώ στους αδέσμευτους θα μπλεχτούν στα δίχτυα ενός νέου και μοιραίου έρωτα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες και παρασκηνιακές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Σκορπιούς.  Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού  στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, υπόσχεται να σας βοηθήσει να  προχωρήσετε σε οικονομικές συνεργασίες, οι οποίες θα πρέπει να μείνουν για λίγο καιρό μυστικές από φίλους και επαγγελματικούς ανταγωνιστές. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση, η οποία πρέπει να μείνει μυστική. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια ευχάριστη περίοδο ξεκινά για την κοινωνική σας ζωή. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι ξεκινάει μια περίοδος όπου θα περάσετε πολύ όμορφα, καθώς  θα έχετε  ενδιαφέρουσες γνωριμίες μέσα από το φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, με άτομα που μπορεί να συνεργαστείτε μελλοντικά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια σχέση με ένα άτομο που θα γνωρίσετε από φίλους, ή να δείτε με άλλα μάτια ένα φιλικό σας πρόσωπο. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ευχάριστες εξελίξεις στην καριέρα σας θα έχετε αυτή  τη  χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους νέους φιλόδοξους επαγγελματικούς σας στόχους,  και να βάλετε την καριέρα σας σε νέα πορεία. Επίσης, θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε την εικόνα σας στο χώρο της εργασία σας, ενώ είναι πιθανό, ορισμένοι από εσάς, να ξεκινήσετε μια ερωτική  σχέση με ένα συνεργάτη σας.  Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να στείλετε το βιογραφικό σας και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Χαρούμενοι, αισιόδοξοι και με πολλά όνειρα για το μέλλον είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε με χαρά, ενθουσιασμό, αλλά  και αισιοδοξία τα μελλοντικά επαγγελματικά σας σχέδια, χωρίς να νιώθετε ότι φόβο για τις δυσκολίες που μπορεί να εμφανιστούν στον δρόμο σας και να σας καθυστερήσουν. Σε προσωπικό επίπεδο, οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση από απόσταση ή με ένα πρόσωπο που θα γνωρίσετε από τα διαδίκτυο, ενώ οι δεσμευμένοι είναι πιθανόν να ανανεώσετε την σχέση σας με τον σύντροφο σας σε ένα ταξίδι.

ΙΧΘΥΣ

Λύσεις στις οικονομικές σας υποθέσεις θα δώσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύς. Η είσοδος  της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε νέες οικονομικές ρυθμίσεις απέναντι σε Τρίτους (Εφορία, Τράπεζες), ενώ θα έχετε και σημαντικές οικονομικές προτάσεις για νέες συνεργασίες τις οποίες θα σκεφτείτε πολύ σοβαρά.  Σε προσωπικό επίπεδο, η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού θα σας βοηθήσει να ξαναβρείτε την σιγουριά και την αυτοπεποίθηση σας, ενώ θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την γοητεία και την ερωτική σας διάθεση.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό