22.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Αφροδίτη σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Αφροδίτη μαζί με τον Δία στην Αστρολογία είναι οι πλανήτες που είναι συνδεδεμένοι με τα πιο όμορφα και θετικά πράγματα στην ζωή μας όπως είναι ο έρωτας, η ομορφιά, η τύχη τα χρήματα και οι απολαύσεις, γι’ αυτό και κάθε φορά που αυτοί οι πλανήτες αυτοί βρίσκονται σε ανάδρομη πορεία, οι καθυστερήσεις και οι αναβολές που προκαλούν μπορεί να μας επηρεάζουν περισσότερο, κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο.

Τα θετικά νέα για την Αφροδίτη έρχονται στις 31/01, καθώς θα ξεκινήσει και πάλι την ορθή της πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω και θα παραμείνει μέχρι τις 06/03 στις 08:28 π.μ., όπου θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Υδροχόου.

Κατά παρουσίας της στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα μας βοηθήσει να βάλουμε σε τάξη τα θέματα καρδιάς που μας απασχόλησαν κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας τους και να ανακοινώσουμε στους άμεσα ενδιαφερόμενους τις οριστικές μας αποφάσεις, ενώ από την άλλη πλευρά, είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τα βήματα που χρειάζονται για να βελτιώσουμε το δημόσιο προφίλ μας.

Επίσης, πλέον είμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε τους  προσωπικούς, οικονομικούς και επαγγελματικούς μας στόχους, κάνοντας μεθοδικές και σωστά μελετημένες κινήσεις. Πολύ σημαντικό θα είναι για εμάς η βοήθεια και η εμπιστοσύνη των συνεργατών μας, την οποία και έχουμε κερδίσει μετά από πολύ προσπάθεια και σκληρή δουλειά.

Από την άλλη πλευρά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Αφροδίτη είναι ένας  πολύ σημαντικός οικονομικός δείκτης, και αυτό για τα οικονομικά μας σημαίνει ότι μπορούμε να ολοκληρώσουμε οικονομικές συμφωνίες που είχαν καθυστερήσει ή να βρούμε λύσεις για τις οικονομικές υποθέσεις.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από την παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω  θα είναι τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) οι οποίοι θα την ερωτική τους ζωή να βελτιώνεται ενώ θα έχουν και θετικές εξελίξεις στα οικονομικά τους, ενώ έντονες ερωτικές στιγμές αλλά και σε υπερβολές  είναι πιθανό να παρασύρει τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς,).

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας  της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω οι όψεις που θα σχηματίσει είναι:

Στις 16/02 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Άρη (16ο 55’), η οποία ουσιαστικά θα κρατήσει μέχρι και την είσοδο τους στο ζώδιο του Υδροχόου, υπόσχεται στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους)που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα, ότι θα έχουν ευχάριστες αλλαγές στην ερωτική τους ζωή, οι οποίες για άλλους μπορεί να είναι ένας νέος έρωτας ενώ για άλλους η αναθέρμανση της σχέσης τους.
Στις 03/03 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα (27ο 50’), υπόσχεται στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριών, Καρκίνων, Ζυγών, Αιγόκερων) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα, μοιραίες καταστάσεις και παθιασμένους έρωτες.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η παρουσία της Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Αφού έχετε κάνει τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις και αναθεωρήσεις ήρθε η ώρα να κυνηγήσετε με όλη σας την δύναμη τις φιλοδοξίες σας. Η επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να χρησιμοποιήσετε την γοητεία σας για να πετύχετε τους προσωπικούς και επαγγελματικούς σας στόχους, και να βελτιώσετε το δημόσιο προφίλ σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την ερωτική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια πολύ όμορφη περίοδος ξεκινά για την ερωτική σας ζωή . Η επιστροφή της κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη σε ορθή πορεία στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει  να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα μελλοντικά σας σχέδια, έχοντας κάνει τις απαραίτητες αλλαγές και τις διορθωτικές κινήσεις. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε την σχέση σας με το ερωτικό σας ταίρι σε ένα ταξίδι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Την αυτοπεποίθηση σας θα ανακτήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει νέες οικονομικές συνεργασίες οι οποίες θα σας παρέχουν ασφάλεια και σταθερότητα, ενώ από την άλλη πλευρά θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις στις οικονομικές υποθέσεις του συντρόφου σας. Σε προσωπικό επίπεδο, η ερωτική σας ζωή αρχίζει σταδιακά να αλλάζει και αυτό θα λειτουργήσει θετικά όχι μόνο στην ερωτική σας διάθεση αλλά και στην ψυχολογική σας διάθεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σημαντικές αποφάσεις για τις σχέσεις σας ήρθε η ώρα να πάρετε εσείς οι Καρκίνοι. Η  επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει πάρετε τις οριστικές σας αποφάσεις για τις συνεργασίες σας, δίνοντας μια δεύτερη ευκαιρία σε όσες πραγματικά αξίζουν, ενώ από την άλλη πλευρά θα σας φέρει και νέες μέσα από τις οποίες θα αναδειχτείτε.  Σε  προσωπικό επίπεδο, θα αφήσετε πίσω σας τα προβλήματα του παρελθόντος και θα έρθετε και πάλι κοντά με τον σύντροφο σας. 

ΛΕΩΝ

Πιο όμορφη και αρμονική θα γίνει η καθημερινή σας ζωή. Η επιστροφή  της Αφροδίτης σε ορθή πορεία  στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας, οι οποίοι θα είναι σύμμαχοι σας στις πρωτοβουλίες που θα πάρετε. Σε προσωπικό επίπεδο,  αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφή και απώλειας βάρους, ενώ μπορείτε να προχωρήσετε και σε θεραπείες περιποίησης. Επίσης, ευνοείται το φλερτ στο χώρο της εργασίας σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο για εσάς τους  Παρθένους θα έχει ο έρωτας. Η επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ασχοληθείτε με πάθος με τα μελλοντικά σας σχέδια, ενώ όσο φορτωμένο και αν είναι το πρόγραμμα σας εσείς θα βρείτε χρόνο για να διασκεδάσετε με τους φίλους σας , και να ασχοληθείτε αγαπημένη σας αθλητική δραστηριότητα.  Ενώ όπως αναφέραμε και παραπάνω, ο έρωτας θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ζωή σας, αφού οι δεσμευμένοι θα επαναφέρουν τον ερωτισμό στην σχέση τους με το ταίρι τους, ενώ οι αδέσμευτοι θα υποδεχτούν ένα νέο έρωτα στην ζωή τους.

ΖΥΓΟΙ

Η ηρεμία στην οικογενειακή σας ζωή επιστρέφει. Η  επιστροφή  της κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτης σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε στην τακτοποίηση των οικογενειακών σας υποθέσεων αλλά και στην οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου, που σας απασχολούσε εδώ και καιρό, ενώ πολύ θετικό για εσάς θα είναι ότι η ηρεμία θα επιστρέψει στο σπίτι και στις σχέσεις σας με τα συγγενικά σας πρόσωπα. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα επεκτείνετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες μέσα από το χώρο του σπιτιού σας. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι ξαναβρίσκετε την ψυχική σας ηρεμία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πιο όμορφη και χαρούμενη θα γίνει η καθημερινότητα σας από εδώ και στο εξής. Η επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία  στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να γίνεται πιο επικοινωνιακοί και εκφραστικοί, ιδιαίτερα στον τρόπο που εκφράζεται ακόμα και τις πιο αυστηρές σας θέσεις. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα έχετε την δυνατότητα να ταξιδέψετε για επαγγελματικούς κυρίως λόγους, ενώ αρκετές θα είναι και οι κατακτήσεις σας μέσα από το διαδίκτυο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την αυτοκυριαρχία σας θα ανακτήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η επιστροφή  της Αφροδίτης σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία μια οικονομική συνεργασία η οποία είχε καθυστερήσει, ενώ από την άλλη πλευρά θα έχετε και σημαντικά οικονομικά οφέλη από την δουλειά σας. Σε  προσωπικό επίπεδο, θα αναθερμάνετε την σχέση σας με τον σύντροφο σας, ενώ είναι πιθανό να κάνετε και ορισμένα δώρα για να κάμψετε τις αντιστάσεις του. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Αιγόκερους. Η επιστροφή  της Αφροδίτης σε ορθή πορεία στο ζώδιο σας , και οι συναντήσεις που θα έχει,  σας υπόσχεται ότι η επαγγελματική σας επιτυχία και καταξίωση βρίσκετε στα χέρια σας, αφού εκτός από την αποφασιστικότητα και την πειθαρχία σας, το δυνατό σας όπλο είναι η γοητεία σας την οποία και πρέπει να χρησιμοποιήσετε. Σε ότι αφορά την ερωτική σας ζωή, οι δεσμευμένοι θα ζήσουν έντονες ερωτικές στιγμές με το ταίρι τους, ενώ οι αδέσμευτοι θα κατακτήσουν το αντικείμενο του πόθου τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα χαρτιά σας κρυφά θα κρατήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Υδροχόοι. Η επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία μια οικονομική συμφωνία, η οποία για λίγο καιρό θα πρέπει να μείνει κρυφή ακόμα και από τους πιο στενούς σας συνεργάτες, Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές με το ταίρι σας μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

ΙΧΘΥΣ

Χρόνο στην κοινωνική σας ζωή θα αφιερώσετε εσείς οι Ιχθύς. Η επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι δεν θα μείνετε σπίτι, καθώς θα έχετε πολλές και ιδιαίτερα ευχάριστες προσκλήσεις από φίλους στις οποίες θα έχετε την δυνατότητα να γνωρίσετε πολύ σημαντικά πρόσωπα και να διευρύνετε τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο.  Ενώ είναι πιθανό να δεχτείτε και μια επαγγελματική πρόταση από ένα φιλικό σας πρόσωπο. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να γνωρίσετε το μελλοντικό σας ταίρι σε μια φιλική συγκέντρωση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό