22.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αφιερωμένη στην ομώνυμη πίστα

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Porsche συμμετέχει στους εορτασμούς για τα 90 χρόνια της πίστας Hockenheimring με μία ειδική έκδοση της ηλεκτρικής Taycan.
H πρώτη αντιληπτή διαφοροποίηση αφορά την βαφή Stone Grey η οποία είναι μία αποκλειστικό απόχρωση από το ειδικό τμήμα της εταιρίας. Στο αμάξωμα επίσης υπάρχουν μπρονζέ λεπτομέρειες.

Στο σαλόνι το τμήμα Porsche Exclusive Manufaktur έχει δημιουργήσει ένα ιδιαίτερα πολυτελές περιβάλλον, με μαύρο δέρμα σε όλες τις επενδύσεις και αρκετές πινελιές σε πράσινο χρώμα.

Υπάρχουν κάποια νέα οικολογικά υλικά στο ταμπλό, ενώ το τιμόνι είναι της έκδοσης GT με πολλαπλούς διακόπτες για τον έλεγχο των λειτουργιών του αυτοκινήτου. Οι ραφές είναι και εδώ σε πράσινο χρώμα όπως και το σημείο που δείχνει το πάνω μέρος του τιμονιού, στην θέση “ώρα 12”.

Η ειδική αυτή έκδοση θα συμπληρώνεται από διάφορα σήμερα με την ένδειξη “90 Jahre Hockenheimring”.
Η πίστα ξεκίνησε την λειτουργία της στις 29 Μάϊου του 1932, και το πρώτο αγωνιστικό γεγονός που έγινε εκεί ήταν ένας αγώνας μοτοσικλέτας. Έξι χρόνια αργότερα η σχεδίαση άλλαξε, κάνοντάς την αρκετά πιο γρήγορη. Ο πρώτος αγώνας Formula 1 στην πίστα έγινε στις 2 Αυγούστου του 1970.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό