18 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Αφήνει πίσω τον Τζαμπάρ ο Αντετοκούνμπο

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα ρεκόρ 50 ετών ισοφάρισε και είναι έτοιμος να ξεπεράσει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος στη νίκη του Μιλγουόκι επί του Σακραμέντο έφτασε τους οκτώ συνεχείς αγώνες με απολογισμό 30+ πόντων, επίδοση που προηγουμένως είχε δημιουργήσει ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ το 1972.

Τα «ελάφια» νίκησαν τους «βασιλιάδες» με 126-113 στο Μιλγουόκι, με τον Έλληνα σούπερ σταρ του αμερικανικού επαγγελματικού μπάσκετ να πιστώνει τη στατιστική του με 35 πόντους, 6 ριμπάουντ, 7 ασίστ κι ένα κλέψιμο, σε 33 λεπτά.

Πέρυσι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε προσπεράσει τον Τζαμπάρ στη λίστα με τους περισσότερους πόντους στην ιστορία των Μπακς.

Στη συνέχεια, μέσα στην ίδια περίοδο, έγινε επίσης ο κορυφαίος στις ελεύθερες βολές και, όπως φαίνεται, δεν υπάρχουν πολλές στατιστικές κατηγορίες της ομάδας στις οποίες τα επόμενα δύο χρόνια δεν θα βρίσκεται στην πρώτη θέση.

Από τότε που ο 28χρονος πια Γιάννης ξεκίνησε το σερί του (21 Νοεμβρίου), απέναντι στο Πόρτλαντ, έχει μέσο όρο 35,9 πόντους ανά αγώνα, με το ποσοστό του στο 60,7% στα δίποντα και 32% στα τρίποντα, ενώ από από τον Δεκέμβριο μετρά 44,4% στα σουτ τριών πόντων!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό