29.5 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Αφέθηκε ελεύθερος ο Κέντρικ Ναν: Είχε συλληφθεί για επεισόδιο με τη σύντροφό του

Ειδήσεις Ελλάδα

Λίγες μόλις ώρες μετά την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό AKTOR, ο σούπερ σταρ των «πρασίνων» Κέντρικ Ναν συνελήφθη από την ΕΛΑΣ, με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flash.gr, προηγήθηκε σήμερα, Σάββατο (15/6) ένα φραστικό επεισόδιο μεταξύ του Αμερικανού μπασκετμπολίστα και της συντρόφου του, με αστυνομικούς να φτάνουν στο σημείο και να τους μεταφέρουν και τους δύο στο αστυνομικό τμήμα Βριλησσίων.

Εκεί, αν και η σύντροφος του Κέντρικ Ναν δήλωσε πως δεν θέλει να προχωρήσει σε κάποια μήνυση, επειδή πρόκειται για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ακολουθήθηκε το πρωτόκολλο που θέλει τον Αμερικανό να περάσει από τη διαδικασία του Αυτοφώρου και να συλληφθεί.

Έτσι, κινήθηκε βάσει νόμου η αυτεπάγγελτη διαδικασία του αυτοφώρου και ο Κέντρικ Ναν συνελήφθη από τους αστυνομικούς, ύστερα από εντολή εισαγγελέα.

Τελικά, ο Αμερικανός μπασκετμπολίστας αφέθηκε ελεύθερος μετά από προφορική εντολή του εισαγγελέα και η υπόθεση ακολουθεί την οδό της τακτικής δικαιοσύνης.

Σημειώνεται ότι τα αδικήματα που εμπίπτουν στις διατάξεις της νομοθεσίας για την ενδοοικογενειακή βία τιμωρούνται αυτεπαγγέλτως και όχι κατ’ έγκληση του θύματος. Την καταγγελία, μάλιστα, μπορεί να κάνει ακόμη και τρίτο πρόσωπο (π.χ. γείτονας που άκουσε επεισόδιο) και η αστυνομία υποχρεούται να παρέμβει και να σχηματίσει δικογραφία βάσει της μαρτυρίας.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί την επικαιρότητα η σύντροφος του Κέντρικ Ναν καθώς και πριν από ένα μήνα, όταν ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους «πράσινους» ο Κέντρικ Ναν, εκείνη είχε προχωρήσει σε ανάρτηση όπου εξέφραζε την απογοήτευσή της επειδή δεν είχε ενημερωθεί από τον σύντροφό της.

Μάλιστα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο ταλαντούχος Αμερικανός καλαθοσφαιριστής έχει τέτοιου είδους μπλεξίματα με τον Νόμο, καθώς και το 2016 είχε κατηγορηθεί στις ΗΠΑ για επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας.

Τότε ο Κέντρικ Ναν είχε συλληφθεί για βιαιοπραγία και ενδοοικογενειακή βία και είχε καταδικαστεί σε 100 ώρες κοινωφελούς εργασίας και 18 μήνες δικαστικής επιτήρησης, ενώ το Πανεπιστήμιο του Ιλινόις τον είχε αποβάλλει.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό