22.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Αυτό το υποκείμενο ο Λάκης Λαζόπουλος, περνά όλη του τη ζωή στο κότερο»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Κατέστρεψε ανθρώπους ο Λάκης Λαζόπουλος, κατέστρεψε πολιτικούς, επιχειρηματίες, συναδέλφους του ηθοποιούς…»

Όταν άκουσε το όνομα Λάκης Λαζόπουλος, ο Αλέξης Κούγιας απασφάλισε στο «Πρωινό», μετά την ερώτηση που του έκανε ο Γιώργος Λιάγκας.

Λάκης Λαζόπουλος και Αλέξης Κούγιας βρέθηκαν καλεσμένοι στην χθεσινοβραδινή εκπομπή του ΑΝΤ1 για τις εκλογές και ο γνωστός ποινικολόγος είπε γι’ αυτό:

«Εάν γνώριζα ότι θα εμφανιζόταν στην ίδια τηλεοπτική εκπομπή και ότι τηλεοπτικά θα συνυπήρχαμε με αυτό το υποκείμενο -γιατί είναι υποκείμενο για μένα, όχι γενικά. Οκτώ χρόνια αλλοίωσε την προσωπικότητά μου, να με παρουσιάζει κοντό, ανήθικο, γελοίο. Και στο τέλος να φτάνει στο αποκορύφωμα ότι όταν ανέλαβα τον Κορκονέα στην υπόθεση του Γρηγορόπουλου, να λέει ότι λάθος Αλέξη βρήκε η σφαίρα του Κορκονέα; Ότι έπρεπε η σφαίρα να βρει τον Αλέξη Κούγια»;

 

«Κατέστρεψε ανθρώπους ο Λαζόπουλος, κατέστρεψε πολιτικούς, επιχειρηματίες, συναδέλφους του ηθοποιούς… Τώρα έκανε μια στροφή, προσπαθεί να καταστρέψει τους άλλους. Δεν μπορεί επί χρόνια ολόκληρα να χτυπάς μια κοινωνική τάξη επειδή ψηφίζει ορισμένες επιλογές και από την άλλη πλευρά, όταν χάνεις και βλέπεις ότι καταρρέει αυτή η παράταξη που υπηρέτησες δεν μπορεί να κάνεις τον λαϊκό και μετά όλη σου τη ζωή να την περνάς στο κότερο…», είπε ο Αλέξης Κούγιας για τον Λάκη Λαζόπουλο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό