20.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Αυτό το Σάββατο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τσεκάρονται τα ευρωπαϊκά εισιτήρια

Ειδήσεις Ελλάδα

Η 9η αγωνιστική των Playoffs της Superleague ίσως αποδειχθεί η κρισιμότερη όλων, καθώς τα αποτελέσματά της πιθανόν να καθορίσουν την τετράδα.

Με κοινή ώρα έναρξης στις 20:00 τα τρία παιχνίδια κρατούν το ενδιαφέρον αμείωτο. Ο μεγάλος… τελικός φιλοξενείται στο «Κλ. Βικελίδης» με τον Άρη και την ΑΕΚ να παίζουν τα ρέστα τους στο κυνήγι της Ευρώπης. Μεταδίδει ο Άλεξης Σαββόπουλος. 

Την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός θέλει να διασφαλίσει την παρουσία του στο UEFA Europa Conference League και για να το καταφέρει θα πρέπει να επικρατήσει στο «Απ. Νικολαϊδης» απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην περιγραφή ο Διονύσης Δεσύλλας. 

Παράλληλα στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο πρωταθλητής Ολυμπιακός φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ σε ένα ματς γοήτρου το οποίο θα προηγηθεί πριν τη φιέστα των «ερυθρόλευκων» για την κατάκτηση του τίτλου. Στη μετάδοση ο Νίκος Σταμάτελος. 

Αμέσως μετά  το… τρίτο ημίχρονο συνεχίζεται στο γήπεδο του bwinΣΠΟΡ FM, με σχόλια, ρεπορτάζ, αναλύσεις και εν συνέχεια ανοίγουν οι τηλεφωνικές γραμμές και ο λόγος περνάει στους ακροατές.  

Άκουσε και αυτά τα σημαντικά παιχνίδια στον bwin ΣΠΟΡ FM 94,6

: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google Newsκαι μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό