24 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Αυτό είναι το Huawei P50!

Ειδήσεις Ελλάδα

Του Θάνου Παλάγκα

Είναι μια συσκευή η οποία έχει ακουστεί με τον έναν ή τον άλλο τρόπο αρκετά, τους τελευταίους μήνες και όπως έχουμε καταλάβει, οι κάμερες θα έχουν διαφορετική διάταξη. Δύο μεγάλοι κύκλοι (δακτύλιοι) θα περιέχουν τέσσερις κάμερες, συμπεριλαμβανομένου και ενός μεγάλο αισθητήρα της μιας ίντσας για την βασική κάμερα.

Τα τελευταία νέα για τη σειρά Ρ50 είναι ένα render που ανέβηκε στο Twitter από τον χρήστη @RODENT950. Ισχυρίζεται ότι οι φωτογραφίες δεν είναι υποθέσεις, αλλά είναι οι αληθινές. Σε αυτές, φαίνονται οι κάμερες μέσα στους δακτυλίους, με τρεις κάμερες στον επάνω δακτύλιο και μία στον κάτω. Υποθέτουμε ότι η κάτω κάμερα είναι η βασική με τον μεγάλο αισθητήρα.

Προηγούμενες διαρροές μας έδειχναν τους δακτυλίους, αλλά όχι την πραγματική διάταξη των καμερών. Οι φήμες επίσης λένε ότι θα υπάρχει ένας τηλεφακός, αλλά δεν βλέπουμε κάποιον τύπου περισκοπίου. Όμως και πάλι, η σειρά Ρ50 θα έχει τρεις συσκευές και ίσως εμείς αυτή τη στιγμή να βλέπουμε την πρώτη – την απλή έκδοση.

Κάνοντας ζουμ στις φωτογραφίες φαίνεται κάτι σαν 12-90mm, οπότε αρκετοί υποθέτουν ότι ο τηλεφακός ίσως να υποστηρίζει μεταβλητό ζουμ. Τέλος, η βασική έκδοση λέγεται ότι θα έχει οθόνη 6.3 ιντσών, κάμερα selfie στο κέντρο και στο σύνολο τέσσερις κάμερες. Θα ανακοινωθεί κάποια στιγμή μέσα στον Μάιο ή Ιούνιο.

[via]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό