22.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αυτό είναι το Google Pixel Watch

Ειδήσεις Ελλάδα

Του Θάνου Παλάγκα

Φήμες για την κυκλοφορία ενός ρολογιού από την Google κυκλοφορούν εδώ και χρόνια, αλλά τίποτα χειροπιαστό, μέχρι τώρα. Σύμφωνα με τον YouTuber Jon Prosser, ο οποίος έχει αρκετά καλό ιστορικό με τις διαρροές, αυτό είναι το Google Pixel Watch. O ίδιος ισχυρίζεται ότι έχει φωτογραφίες από το ρολόι, όμως «σε αυτό το στάδιο, δεν μπορώ να τις δημοσιεύσω δημόσια, οπότε δημιουργήθηκαν renders».

Οι εικόνες δείχνουν ένα πολύ «καθαρό» σχεδιασμό, με κυκλική οθόνη και ένα μεταλλικό πλαίσιο από ότι φαίνεται. Η Google έχει επιλέξει μάλλον ένα 2.5D γυαλί για το μπροστινό μέρος, ώστε να αποφύγει ογκώδη bezels, όπως αυτά που υπάρχουν σε διάφορα μοντέλα Samsung και Huawei.

Ένα κουμπί, που θυμίζει αρκετά Apple Watch, βρίσκεται στη δεξιά πλευρά του ρολογιού, και μαζί με την οθόνη αφής, θα είναι τα χειριστήρια για το Wear OS UI. Σε ότι αφορά αυτό, η Google πρόκειται να κάνει έναν ολικό ανασχεδιασμό. Το UI και τα watch faces που φαίνονται στα renders πιο πάνω, βασίζονται στις φωτογραφίες που είχε o Proser.

Ένα από τα βασικά σημεία marketing θα είναι το «ενοποιούμε το software με το hardware». Αυτό φαίνεται να υποδηλώνει ότι η Google θα έχει τον πλήρη έλεγχο του hardware, κάτι το οποίο έρχεται σε σύμπνοια με τις φήμες που υποστηρίζουν ότι θα υπάρχει ένα Custom Google Chipset.

Η προσωποποίηση θα είναι κάτι σημαντικό επίσης, καθώς αναφορές λένε ότι η Google σχεδιάζει περίπου 20 Pixel Watch λουράκια, συμπεριλαμβανομένου και αυτών που φαίνονται στην εικόνα. Και όπως δείχνουν τα πράγματα, το Google Pixel Watch ίσως να είναι από τα καλύτερα smartwatches του 2021.

[via]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό