24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αυτό είναι το Fiat Fastback – Θα έρθει στην Ευρώπη;

Ειδήσεις Ελλάδα

Η μόδα των κουπέ SUV δεν λέει να σταματήσει. Και συνέχεια οι εταιρίες παρουσιάζουν νέα μοντέλα σε αυτή την κατηγορία. Η Fiat παρουσίασε το Fastback για τις αγορές της Νότιας Αμερικής.
Αυτό βέβαια δεν αποκλείει να το δούμε και στην Ευρώπη, όπως έγινε με το Nivus ή Taigo της VW για την Ευρώπη. Ή η Renault με τηο Arkana που φτιάχτηκε αρχικά για την Ρωσία μέχρι να έρθει και στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης.

Από τις φωτογραφίες βλέπουμε ένα μοντέρνο και ελκυστικό αυτοκίνητο, με μήκος στα 4,1 μέτρα και το πίσω μέρος να θυμίζει έντονα την BMW X4. Ο χώρος αποσκευών είναι στα 370 λίτρα παρά τις εξωτερικές του μικρές διαστάσεις.
Για το εσωτερικό δεν υπάρχουν ακόμη εικόνες αλλά αυτό θα βασίζεται στου Pulse. Έτσι, περιμένουμε μία σύγχρονη διάταξη με ψηφιακό πίνακα οργάνων 7,0 ιντσών και μία οθόνη αφής στις 10,1 ίντσες.

Η γκάμα των κινητήρων πιθανότατα θα έχει στην βάση της τον τρικύλινδρο turbo των 1.000 κ.εκ. με 130 ίππους και ψηλότερα τον 1.300άρη των 185 ίππων. Ανάλογα με την έκδοση θα υπάρχει χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων ή αυτόματο CVT.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό