20.1 C
Athens
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024

Αυτό είναι το Citroen C5 Aircross Concept

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Citroën C5 Aircross Concept, που παρουσιάστηκε στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού 2024, προσφέρει μια πρώτη γεύση από την επόμενη γενιά του οικογενειακού compact SUV που θα κυκλοφορήσει το 2025.

Σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, το νέο C5 Aircross θα είναι μεγαλύτερο, με μήκος 4,65 μέτρα και ύψος 1,660 μέτρα και θα διαθέτει μια πιο «τετράγωνη» αλλά αεροδυναμική σχεδίαση.

Βασισμένο πάνω στην πλατφόρμα STLA Medium, η οποία υποστηρίζει επίσης μοντέλα όπως το Peugeot 3008 και το Opel Grandland, το C5 Aircross θα υποστηρίζει βενζινοκίνητα, υβριδικά και πλήρως ηλεκτρικά συστήματα κίνησης.

Αν και η Citroën δεν έχει αποκαλύψει ακόμα το εσωτερικό, υπόσχεται μια ευρύχωρη καμπίνα σχεδιασμένη για μέγιστη άνεση, που θα φιλοξενεί έως και πέντε επιβάτες.

Το SUV θα είναι εξοπλισμένο με προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδηγού (ADAS) και τις τελευταίες τεχνολογίες infotainment και συνδεσιμότητας.

Το concept δίνει έμφαση στην αεροδυναμική, διατηρώντας παράλληλα την πρακτικότητα και την άνεση που χαρακτηρίζουν τη σειρά C5 Aircross.

Η μετάβαση στην πλατφόρμα STLA Medium σηματοδοτεί την εστίαση της Citroën στο να προσφέρει μια ολοκληρωμένη επιλογή στην ανταγωνιστική αγορά των compact SUV και με μια πλήρη γκάμα τεχνολογιών κίνησης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό