21.5 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Αυτό είναι το Audi ABT RS7-R των 740 ίππων!

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Γερμανική εταιρία ABT Sportsline παρουσίασε ένα πακέτο αναβαθμίσεων για το Audi RS7 2020, που το βελτιώνει εξωτερικά και αυξάνει την ιπποδύναμή του.

Με το όνομα ABT RS7-R, το πολυτελές σπορ μοντέλο αποδίδει πλέον 740 ίππους (544 kW), ροπή στρέψης 920 Nm και θα προσφέρεται μόνο σε 125 μονάδες.

Ο εργοστασιακός, 4.0-λίτρων, V8, twin-turbo κινητήρας, που τροφοδοτεί το αυτοκίνητο, αποδίδει 600 ίππους (441 kW) και 800 Nm ροπή. Η δύναμη διοχετεύεται στο σύστημα μετάδοσης κίνησης quattro, μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου 8 ταχυτήτων.

Η ABT δεν αποκάλυψε πόσο πιο γρήγορα πάει το αναβαθμισμένο μοντέλο, σαν θυμίζουμε ότι το εργοστασιακό επιταχύνει από τα 0-100 km/h σε 3,6 δευτερόλεπτα και έχει ηλεκτρονικά περιορισμένη ταχύτητα 250 km/h. Mε τα προαιρετικά πακέτα Dynamic Package και Dynamic Plus Package, η τελική ταχύτητα φτάνει τα 280 km/h και τα 305 km/h, αντίστοιχα.

Η ανάρτηση που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για το RS7-R, περιλαμβάνει νέα ελατήρια και anti-roll bars. Η εξωτερική εμφάνιση ενισχύεται με τους τροχούς των 22 ιντσών και τα πρόσθετα από ανθρακονήματα, που έχουν τοποθετηθεί στη γρίλια, στο εμπρόσθιο χείλος, στο πίσω σπόιλερ, στο διαχύτη και στα side skirts.

Ο ιδρυτής της εταιρίας και οδηγός της Formula Ε, Daniel Abt, επέλεξαν ένα πολύ ξεχωριστό σχέδιο για το δικό του RS7, το οποίο ονομάζεται “AllTheWayABT RS7-R” και διαθέτει κόκκινες λεπτομέρειες στο εξωτερικό.

Το εσωτερικό διαθέτει τον εξοπλισμό των άλλων αυτοκινήτων, όπως το ειδικά διακοσμημένο τιμόνι, τις λεπτομέρειες από ανθρακονήματα και τα ειδικά σήματα στην κεντρική κονσόλα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό