15.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αυτό είναι το τιμόνι του ανανεωμένου Tesla Model 3

Ειδήσεις Ελλάδα

Πριν έξι μήνες έγινε γνωστό ότι το τρίτο τρίμηνο του 2023, η Tesla θα παρουσιάσει την ανανεωμένη έκδοση του Model 3, και έκτοτε έχει διαρρεύσει μια φωτογραφία που -ίσως- μας δείχνει την εμφάνιση του μοντέλου.
Σήμερα, κυκλοφόρησε ένα που μας δείχνει τις δοκιμές εξέλιξης στην πίστα εντός των εγκαταστάσεων ενός εκ των εργοστασίων της αμερικάνικης εταιρίας. Από αυτό έχουμε για πρώτη φορά την ευκαιρία να δούμε μέρος του εσωτερικού του, και φαίνεται ότι το Model 3 facelift θα διαθέτει ένα νέο τιμόνι, ενώ ο οδηγός φαίνεται ξεκάθαρα ότι κάνει swipe down στην οθόνη για να επιλέξει την όπισθεν (3:19), όπως ακριβώς συμβαίνει και με τα Model S και X.

Αυτό επιβεβαιώνει ότι έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα, ότι δηλαδή το εσωτερικό του αυτοκινήτου θα είναι λιγότερο περίπλοκο και με λιγότερα εξαρτήματα, έτσι ώστε να μειωθεί το κόστος παραγωγής. Το μοντέλο θα έχει αλλαγές τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, με τη κεντρική οθόνη του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας να βελτιώνεται.
Τέλος, το facelift του Tesla Model 3 θα διαθέτει νέα LED φωτιστικά σώματα, που δανείζονται στοιχεία από τα μεγαλύτερα Model S/X, όσον αφορά την σχεδίαση. Ο προφυλακτήρας θα είναι πιο “καθαρός” χάρη στις ευθείες γραμμές και την ελαφρώς μικρότερη εισαγωγή για τη ψύξη της μπαταρίας, ενώ τα μπροστινά φτερά και το καπό θα είναι επίσης επανασχεδιασμένα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό